Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Carnes y aves › Pollastre a la catalana
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pollastre a la catalana
16 December 2020Hola,
avui us proposo un plat de carn, que no es habitual en mi, però aquest va ser un exit tant brutal a casa que he decidit compartir-lo.
es una recepta tipica de la cuina catalana, extreta d'un llibre de Thermomix® força antic, amb algunes adaptacions que he fet
ingredients :
70gr d'oli d'oliva ver extra
10 cuixes o contracuixes de pollastre sense pell amb os
100 gr de tomaquet triturat fregit
5 dents d'all
150 gr de ceba a trosso grans
2 pastanagues tallades a trossos grans
150 gr de caldo
5 prunes deshidratades
5 orellanes
1 tronc de canyella
1 fulla de llorer o un canonet d' herbes
50gr de conyac
sal i pebre
Preparació :
Posem l'oli dins del got i programem 2 min/120ºC/vel cullera
Afegim els alls i la ceba i sofregim 3 min/120 ºC/ gir invers/ vel cullera
Afegim el pollastre i les pastanagues i programem 8 min/120ºC/gir invers/vel cullera
Afegim el conyac i programem 2 min/120ºc/gir invers/vel cullera sense el cubilet per evaporar l'acohol
Afegim el tomaquet fregit, el caldo , la fulla de llorer, el tronc de canyella, i programem 25 min/100ºC/gir invers/vel cullera,
Afegim les prunes deshidratades, els pinyons, les orellanes i programem 5 min/100ºC/ gir invers/ vel cullera. presentem dins d'una cassola de fang i servim.