advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Comprar Thermomix®

Pollastre a la catalana

16 December 2020
16 December 2020
Categoría:

Hola,


avui us  proposo un plat de carn, que no es habitual en mi, però aquest va ser un exit tant brutal a casa que he decidit compartir-lo.


es una recepta tipica de la cuina catalana, extreta d'un llibre de Thermomix® força antic, amb algunes adaptacions que he fet


ingredients :


70gr d'oli d'oliva ver extra


10 cuixes o contracuixes de pollastre sense pell amb os


100 gr de tomaquet triturat fregit


5 dents d'all


150 gr de ceba a trosso grans


2 pastanagues tallades a trossos grans


150 gr de caldo


5 prunes deshidratades


5 orellanes


1 tronc de canyella


1 fulla de llorer o un canonet d' herbes


50gr de conyac


sal i pebre


Preparació :


Posem l'oli dins del got i programem 2 min/120ºC/vel cullera


Afegim els alls i la ceba i sofregim 3 min/120 ºC/ gir invers/ vel cullera


Afegim el pollastre  i les pastanagues i programem 8 min/120ºC/gir invers/vel cullera


Afegim el conyac i programem 2 min/120ºc/gir invers/vel cullera sense el cubilet per evaporar l'acohol


Afegim el tomaquet fregit, el caldo , la fulla de llorer, el tronc de  canyella, i programem   25 min/100ºC/gir invers/vel cullera,


Afegim les prunes deshidratades, els pinyons, les orellanes i programem              5 min/100ºC/ gir invers/ vel cullera. presentem dins d'una cassola de fang i servim. 



Solicita demostración
16 December 2020
icon-print-2