advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Marta Martinez Serrat

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Comprar Thermomix®

PROVAR DE FER PA SENSE FORN

23 March 2020
23 March 2020

Bon dia !!!! 


 Us porto notícies fresques !!! Des Vorwerk ens unim a el moviment de #quedateencasa #trabajadesdecasa i és per això que han posat a la nostra disposició totes les revistes de Thermomix® de manera gratuïta. 


Jo estic llegint la de Gener 2019, ja que aquesta dedicada als pans casolans i a berenars amb nens. Ara és un bon moment per atrevir-nos a fer el nostre propi pa, tenint els ingredients bàsics ens evitarem sortir a comprar aquest pa diari, i el tenim casolà, molt més sa. 


 


REVISTA Thermomix® gratis !!! - 0 


   


Entrar a www.thermomixmagazine.es i comença a llegir la que més t'agradi !!! Heu de donar-li a la part de l'esquerra, les 3 ratlletes i números antics. Encara que et posi comprar, donar-li a l'+ i la podràs veure on line !!! 


 


Si teniu qualsevol dubte, ja sabeu, a la vostra disposició de manera virtual !!!!


Avui us proposo aquesta recepta.


En qualsevol moment podem preparar pa sense necessitat de enfornar, aquí els deixo una idea genial per  el matí, un berenar i fins i tot tenir-les llestes per emportar.


I partir d'aquí deixem anar la imaginació ...




PA RÀPID SENSE FORN A Thermomix®  


 


INGREDIENTS: 


85 g de Llet 


75 g d'Aigua 


1 Pessic de Sal 


1 Pessic de Sucre 


1 Raig d'Oli 


10 g de Llevat premsat fresca 


230 g de Farina de força (i una mica més per empolvorar) 


1. Posa en el vas la llet, l'aigua, la sal, el sucre, l'oli i el llevat i programa 1 min 30 seg / 37 ° C / vel 2. 


2. Afegeix la farina i pasta 2 minuts / Velocitat Espiga. Retira la massa del vas i forma una bola. Deixa reposar durant 15-20 minuts sobre una superfície empolvorada amb farina i tapada amb un bol. 


3. Divideix la massa en 4 parts iguals i deles forma de bola.Deje reposar tapats amb un bol durant 10 minuts. 


4. Cobreix amb un drap net i deixa reposar fins que doblin el seu volum. Després, aixafa lleugerament les boles amb la mà i cuina els pans en una paella antiadherent a baixa temperatura (perquè es desenvolupin) durant 6-8 minuts per cada costat


Entra aquest enllaç i podràs seguir la recepta al Cookidoo.


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r221197

Solicita demostración