Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Bon dia !!!!
Us porto notícies fresques !!! Des Vorwerk ens unim a el moviment de #quedateencasa #trabajadesdecasa i és per això que han posat a la nostra disposició totes les revistes de Thermomix® de manera gratuïta.
Jo estic llegint la de Gener 2019, ja que aquesta dedicada als pans casolans i a berenars amb nens. Ara és un bon moment per atrevir-nos a fer el nostre propi pa, tenint els ingredients bàsics ens evitarem sortir a comprar aquest pa diari, i el tenim casolà, molt més sa.
REVISTA Thermomix® gratis !!! - 0
Entrar a www.thermomixmagazine.es i comença a llegir la que més t'agradi !!! Heu de donar-li a la part de l'esquerra, les 3 ratlletes i números antics. Encara que et posi comprar, donar-li a l'+ i la podràs veure on line !!!
Si teniu qualsevol dubte, ja sabeu, a la vostra disposició de manera virtual !!!!
Avui us proposo aquesta recepta.
En qualsevol moment podem preparar pa sense necessitat de enfornar, aquí els deixo una idea genial per el matí, un berenar i fins i tot tenir-les llestes per emportar.
I partir d'aquí deixem anar la imaginació ...
PA RÀPID SENSE FORN A Thermomix®
INGREDIENTS:
85 g de Llet
75 g d'Aigua
1 Pessic de Sal
1 Pessic de Sucre
1 Raig d'Oli
10 g de Llevat premsat fresca
230 g de Farina de força (i una mica més per empolvorar)
1. Posa en el vas la llet, l'aigua, la sal, el sucre, l'oli i el llevat i programa 1 min 30 seg / 37 ° C / vel 2.
2. Afegeix la farina i pasta 2 minuts / Velocitat Espiga. Retira la massa del vas i forma una bola. Deixa reposar durant 15-20 minuts sobre una superfície empolvorada amb farina i tapada amb un bol.
3. Divideix la massa en 4 parts iguals i deles forma de bola.Deje reposar tapats amb un bol durant 10 minuts.
4. Cobreix amb un drap net i deixa reposar fins que doblin el seu volum. Després, aixafa lleugerament les boles amb la mà i cuina els pans en una paella antiadherent a baixa temperatura (perquè es desenvolupin) durant 6-8 minuts per cada costat
Entra aquest enllaç i podràs seguir la recepta al Cookidoo.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta