Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Quants mètodes correctes de pastat farina per a l'elaboració de pizza o pans?
Hi ha dos tipus de mètodes: els directes i els indirectes.
Què és el mètode biga? I el poolish? D'on sorgeixen i en què es diferencien.
Els mètodes biga i poolish són dos preferments i es diferencien entre ells per diferents graus d'hidratació. La biga és un preferment més sec que es deixa fermentar a temperatura ambient, que es feia servir molt en forn, i que és aconsellable per a l'elaboració de pizza. El poolish és un preferment més hidratat que també es feia servir en fleca però per preparar pa tou.
¿Algun dels dos és més recomanable o encertat que l'altre?
En pizzeria, pans xapates ... utilitzarem mes el biga
Biga ( preferment) 60 o70% hidratació
60 g d'aigua
1 g llevat fresca
100 g farina integral a poder ser
remou bé i tapa-ho, l'ideal és deixar-ho tota la nit o ficat en un lloc càlid fins que surtin bombolles, quant mes activat aquest millor funcionés teu pa artesanal
Poolish(preferment) 100% hidritació
Aquest preferent és més alt en hidratació i té una consistència molt més hidratada i menys "enganxosa" que la biga. S'usa per a moltes receptes, entre les quals la clàssica baguette pans mes tous com el de motlle
100 g aigua
100g farina a poder ser integral
1 g de llevat fresca
remou bé i tapa-ho, l'ideal és deixar-ho tota la nit o ficat en un lloc càlid fins que surtin bombolles, quant mes activat aquest millor funcionés teu pa artesanal
i si voleu fer recepte de massa mare mira aquí :ferment natural ( massa mare)
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta