Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Col·loquem dins el vas de la Thermomix® :
l'aigua amb la farina i barrejar bé.
amassem durant 1 minut a velocitat espiga
Aquests dos ingredients serà millor que es quedin una hora mínim per poder pastar molt millor. Experts així o explica'n és una manera de què els productes es complementin millor després.
Passat aquest temps ens disposem a pastar el pa.
Aquesta barreja de farina i aigua, la condimentem amb el 10 g de sal.
introduïm la massa mare.
Amassem 5 min a velocitat espiga
deixar reposar la massa unes 2 hores cobert amb paper film un lloc templet (22graus aprox)
Li donarem forma al nostre pa, podem fer unes barres convencionals, uns panets o un pa rodó, seguirem els nostres gustos.
Fem uns talls a la massa i disposem sobre una safata per forn forrada amb paper vegetal perquè no s'enganxi
.
Un cop passat el temps el moldejem un a mica però sense treure molt el aire .
En aquest cas seran 3 barretes
Agafarem un drap de cuina de cotó i anirem posant les barretes fent plecs amb el mateix drap perquè no es toquin. El deixem 10 min.
Mentre escalfem el forn 250 graus
els passem a la safata:
250 graus escalfo dalt i baix 10 min amb vapor (si no en teniu, posarem a sota altra safata amb una mica d'aigua i passat 10 min la treure'm)
10 min més 220 graus i ja les tindrem les barretes.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta