Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Procés ElaboracióVIDEO
Ingredients:
300 g aigua
36 g llevat fresc
600 g farina força (+ empolvorar)
10 g sal
30 oli oliva
75 g sobrassada a temperatura ambient
75 g formatge chedar (ratllat prèviament)
75 g nous
Preparació:
Incorporem Aigua, llevat i oli
Posem 1 min. 37º, vel.1
Seguim amb la Farina, sal,
Posem 3 min. Vel. Espiga.
**opcional (Treure la massa formar una bola i deixar tapada entre 30 a 60 minuts.)
Dividir en 3 parts, introduir cada part amb cada ingredient.
Primer amb el formatge, 2 min. Vel. Espiga.
Després amb les nous, 2 min. . Vel Espiga
Finalment, amb la sobrassada, 2 min. Vel. Espiga.
Així no haurem de rentar el got.
**opcional (A la de sobrassada li pots posar una mica més de farina).
Muntatge
Estirem la massa del formatge calculant que farem 5 tires (barres de la bandera) ho tallem amb un tallador pizza.
Estirem la massa de la sobrassada i tallem 4 tires (barres de la bandera)
Anem intercalant una sobre l'altre començant per la de formatge, sobrassada, formatge, sobrassada i fins a formar les barres catalanes.
Estirem la massa de les anous i l'embolicarem (amb delicadesa) les capes preparades abans
Quan l'emboliquem amb un pinzell mullem amb aigua la massa de les anous per ajudar a segellar el pa.
Agafem la safata del forn, posem paper vegetal i col·loquem el pa L'introduïm amb el forn fred 35 minuts aproximadament a 220º
Aquesta recepta l'he adaptat en la forma com es fa el pa ràpid
si deixat dobla el volum
Moda dalt i baix 15 min amb vapor i 220 graus (si no en teniu, posarem a sota altra safata amb una mica d'aigua i passat 15 min la treure'm)
20 min més 220 graus i ja els tindrem .
** suggeriment: deixar reposar les masses els hi pot anar molt bé. Doblin el volum
Una altra opció seria aquest altre muntatge
Formar una tira( rul·lo) llarga amb la massa de nous i col·locar-la al voltant d'un motlle untat amb oli d'uns 24x24 cm.
Formar 4 tires( rul·los)amb la massa de sobrassada 5 tires amb la de formatge anar col·locant dins del motlle, alternant-les. Començar i acabar amb la de formatge.
Tapar i deixar llevar entre 1 i 2 hores, en un lloc càlid, que dobli el seu volum.
Preescalfar el forn a 220º. Introduir i enfornar uns 20 minuts. Treure del motlle i refredar sobre una reixeta.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta