advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Marta Martinez Serrat

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Comprar Thermomix®

COCA DE FORNER

09 April 2020
09 April 2020

Com segurament ja haureu vist aquesta recepta és creada a continuació de la barra pa gallec, aquests dies de confinament m'ha donat per buscar i rebuscar millorar aquestes receptes, i després d'investigar he creat la meva recepta amb una mica d'aquí i una mica d'allà.


Aquesta coca és molt fàcil, però hem de fer bé els processos de fermentacions. 


És ideal per esmorzar i berenar.


Coca de Forner




Ingredients




250 g farina normal


5 g sal


150 g aigua


20 d'oli


5 a 10 g llevat fresc


anís


pinyons


oli per untar


Preparació




Posem el got la farina, l'aigua i la sal.


2 minuts a velocitat espiga.


Deixem reposar 30 min el mateix got.


Passat el temps incorporem el llevat fresc.


*****Amassem 1 min Vel. espiga.


Ho posem en un bol tapat amb plàstic 15 minuts a la nevera (podeu deixar el got de la Thermomix® a la nevera en comptes de fer servir un bol).


*****AQUEST PAS EL FAREM 4 VEGADES (amassar i guardar a la nevera).******


A continuació procedim a donar forma.




Procediment:video


Formem un rul·lo, li tirem oli per sobre i comencem amb els artells (nudillos) o amb les puntes dels dits premem per donar forma a mesura que l'anem aplanant (si volem afegim els pinyons).


La deixem aproximadament 1 hora perquè dobli el volum.


Incorporem el sucre i ho posarem al forn dalt/baix 230° a 240° entre 10 i 15 minuts.


La traiem immediatament i li tirem un bon raig d'anís.


Ah!, una altra cosa, amb el sucre no siguis garrepa, ja que pensa que la gràcia d'aquesta coca és el sucre, l'anís i els pinyons o ametlles.




TRUC: Si poses pinyons o ametlles, llavors et recomano que una estoneta abans els


poses en un bol a remullar, d'aquesta manera et quedaran cruixents i no es cremaran. 

Solicita demostración