Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Com segurament ja haureu vist aquesta recepta és creada a continuació de la barra pa gallec, aquests dies de confinament m'ha donat per buscar i rebuscar millorar aquestes receptes, i després d'investigar he creat la meva recepta amb una mica d'aquí i una mica d'allà.
Aquesta coca és molt fàcil, però hem de fer bé els processos de fermentacions.
És ideal per esmorzar i berenar.
Ingredients
250 g farina normal
5 g sal
150 g aigua
20 d'oli
5 a 10 g llevat fresc
anís
pinyons
oli per untar
Preparació
Posem el got la farina, l'aigua i la sal.
2 minuts a velocitat espiga.
Deixem reposar 30 min el mateix got.
Passat el temps incorporem el llevat fresc.
*****Amassem 1 min Vel. espiga.
Ho posem en un bol tapat amb plàstic 15 minuts a la nevera (podeu deixar el got de la Thermomix® a la nevera en comptes de fer servir un bol).
*****AQUEST PAS EL FAREM 4 VEGADES (amassar i guardar a la nevera).******
A continuació procedim a donar forma.
Procediment:video
Formem un rul·lo, li tirem oli per sobre i comencem amb els artells (nudillos) o amb les puntes dels dits premem per donar forma a mesura que l'anem aplanant (si volem afegim els pinyons).
La deixem aproximadament 1 hora perquè dobli el volum.
Incorporem el sucre i ho posarem al forn dalt/baix 230° a 240° entre 10 i 15 minuts.
La traiem immediatament i li tirem un bon raig d'anís.
Ah!, una altra cosa, amb el sucre no siguis garrepa, ja que pensa que la gràcia d'aquesta coca és el sucre, l'anís i els pinyons o ametlles.
TRUC: Si poses pinyons o ametlles, llavors et recomano que una estoneta abans els
poses en un bol a remullar, d'aquesta manera et quedaran cruixents i no es cremaran.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta