Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Posi en el got (bé sec) la xocolata i *ratlla 8 *seg/*vel 8. Retiri del got 30 g de xocolata *ratllat i reservi. Fongui la xocolata restant 2 *min/50 °C/*vel 2. Mentrestant, infli el globus (*Ø aprox. 12 cm), lligui-ho, renti-ho i col·loqui-ho amb el nus a baix dins d'un bol, perquè quedi en vertical.
Afegeixi els 30 g de xocolata amb llet *ratllat i barregi 2 *min/*vel 2. Barregi bé amb l'espàtula i aboqui en una màniga pastissera amb filtre fi *Ø 3 mm. Formi sobre el globus un enreixat amb la forma d'un niu i deixi solidificar completament.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta