Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
La recepta de pa grec de Pasqua seria l'equivalent a la nostra mona de pasqua a Grècia. Es tracta d'un pa trenat que incorpora ous (igual que la mona) com a símbol de la resurrecció, ja sigui de Crist per als creients o ja sigui de la primavera i amb això, la vida després de l'erm hivern.
Si enguany voleu sorprendre els vostres fillols amb una mona una mica exòtica perquè en Directe al Paladar us presentem aquesta. Els ous tradicionalment els posarem un ou per cada any que te'l Fillol.
Aquesta recepta està modificada de l'original
Ingredients
culleradeta anís en gra
105 g de sucre
25 g de llet
150 llevat natural
½ culleradeta de vainilla líquida
3 ous
375 g de farina de blat (i alguna cosa més per a empolvorar)
100 g de mantega en trossos (a temperatura ambient)
1 pessic de sal
per decorar
ametlla laminada
un ou batut
2 ous o mes per posar al pa (han de ser quasi durs s'acabaran de fer forn)
Preparació
Forrar una safata de forn amb paper d'enfornar.
Posi en el got l'anís en gra i 100 g de sucre i polvoritzi 1 min/*vel 10. Retiri a un bol i reservi.
Posi en el got la llet, 5 g de sucre, el llevat, 3 ous i la vainilla líquida i barregi 4 min/37 °C/vel 2.
Incorpori la farina, la mantega, la sal i el sucre amb anís polvoritzat i pasti 3 min/. Retiri del got, sobre una superfície de treball empolvorada amb farina, formi una bola i deixi reposar en un bol cobert amb film transparent durant aprox. 1 hora.
Divideixi la massa en 3 trossos iguals i formi tres rul·los d'aprox. 40 cm de llarg. Una els tres rul·los en un extrem, formi una trena i en l'altre extrem. Pressioni els extrems, doblegui'ls cap a dintre perquè no s'obrin i col·loqui la trena en la safata preparada. Col·loqueu ous per decoració, pinzelli amb ou batut i decori amb les ametlles. Deixi reposar durant 10 minuts.
Amb el forn fred (sense preescalfar), introdueixi la safata, posi el termòstat del forn a 180 °C i enforni durant 35 minuts. Retiri del forn i deixi temperar abans de servir
SI VOLEU RECEPTE ORIGINALPan de Pascua (Tsoureki)
Aquí també podeu trobar un vídeo explicatiu pa de pasqua
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta