Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Sopas y cremas › SOPA DE FONOLL I ESCAROLA
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
SOPA DE FONOLL I ESCAROLA
12 May 2020El mes de maig va començar amb una calor inesperada, semblava que passavem de l'hivern a l'estiu de cop , però la primavera ha posat les temperatures al seu lloc, ahir i avui ha refrescat i ve de gust una sopa calentona.
per això m'ha vingut de gust aquesta sopa, amb uns ingredients una mica diferents.. i ha estat un exit, prova-la , et sorprendrà!
El fonoll és un bulb mediterrani, amb un gust lleugerament anisat, les seves fulles seques serveixen de condiment, les llavors són digestives. En aquesta recepta he utilzat el bulb que és baix en calories i ric en fibra i hidrats de carboni i conté vitamina A i B3.
ingredients
1 ceba
1 bulb fonoll
150 gr d'escarola
150 gr de col xina o col verda
1 fulla de llorer
sal al gust
20 gr d'oli
1 cullerada de llavors de sèsam per decorar
750 ml d'aigua o caldo de verdures
Preparació :
He tallat la ceba i el fonoll a daus, amb les mans he trencat una mica l'escarola i he fet talls fins amb la col.
Posem l'oli dins del got amb la ceba i programem 5 min/120ºC/ Vel.cullera.
Si no vols trobar el trossos de ceba, trossejauna mica, programa 4 sg./vel 4.
Afegim el fonoll, l'escarola, la col , la sal i l'aigua i programem 20 min/100ºC/gir invers, vel.cullera
Afegim la fulla de llorer i programem 3 min/100ºC/vel.cullera, gir invers
Rectifiquem de sal , si cal i servim en un bol, decorem amn les llavors de sèsam