Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Sopas y cremas › CREMA FREDA D'ALVOCAT I ESPINACS
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CREMA FREDA D'ALVOCAT I ESPINACS
09 July 2020una recepta refrescant , rapida, saludable i bonissíma!!
amb la calor necesssitem hidratar-nos sovint, els plats freds i les begudes refrescants ens venen molt de gust. aquesta proposta, és refrescant i alhora ens aporta greixos de bona qualitat que ens donaran energia i minerals.
Ingredients :
1 alvocat petit
200 gr d'aigua freda
100 gr de glaçons
50 gr d'espinacs
20 gr de suc de llimona
1 cullerada petita de sal
40 gr d'anacards crus previament remullats 3 hores
1 cullerada de julivert fresc picat per decorar
1 cullerada de sesam negre torrat triturat per decorar
Preparació :
recordem deixar en remull el anards durant 3 hores aprox.
posem tots els ingredienst al got de la Thermomix® , menys el sesam i el julivert, que seran per decorar.
programem 1 min / vel 10
posem amb bols individuals i decorem amb el sèsam i el julivert picat i uns anacards crus.