Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Aquí teniu una pizza molt sana i saludable i una forma diferent de menjar la verdura. A nosaltres ens encanta.
INGREDIENTS
50 g de formatge parmesà en trossos
350 g de rams de coliflor
2 ous
60 g de mozzarella ratllada
30 g d'oli d'oliva verge extra
½ culleradeta de sal
1 pessic de pebre mòlt
2 culleradetes d'orenga seca
Preparació
1 preescalfa el forn a 180 °C. Folra una safata de forn amb paper d'enfornar.
2 Posa el formatge en el got i ratlla 10 seg/*vel 10.
3 Afegeix la coliflor i tritura 10 seg/*vel 10
4 Incorpora els ous, la mozzarella, l'oli, la sal, el pebre i l'orenga. Mescla 10 seg/*vel 4. Amb l'espàtula, baixa els ingredients cap al fons del got i torna a barrejar 10 seg/*vel 4. Aboca la mescla en la safata de forn preparada i, amb l'espàtula, estén-la donant-li forma de cercle, o quadrada, al teu gust.
5 Enforna durant 30 minuts (180 °C). Retira del forn i deixa temperar uns minuts. Tala en porcions i serveix.
Jo en el punta 4, abans de ficar-la al forn, hi ha vegades que li afegeixo diferents ingredients com, tomaques xerry, xampinyons, carabassó, pebrots, bonic..., al gust de cadascun.
Ara a gaudir d'ella.
Si t'ha agradat dóna'm un LIKE. Gràcies
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta