Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Amanida de llombarda, poma i pastanagues. Per al meu gust és una de les receptes més fàcils i nutritives que podem fer. Un plat baix en calories, amb moltes vitamines i minerals i una bona aportació de fibra. Ens va ajudar a depurar-nos i a controlar el pes a causa del seu efecte diürètic, saciant i laxant.
Ingredients
350 g de llombarda en trossos de 5 cm (sense el tronc)
100 g de pastanagues en rodanxes de 2 cm
1 poma golden (sense pell ni llavors) tallada en quarts i cada quart per la meitat
2 - 3 rametes de julivert fresc (fulles i part de la tija)
40 g de nous pelades
40 g de panses sense llavors
2 pessics de sal
1 pessic de pebre mòlt
50 g d'oli d'oliva verge extra
20 g de vinagre de poma
30 g de mostassa
Nota: si us ve de gust unes altres verdures podeu canviar o fins i tot afegir una altra fruita seca jo vaig afegir un mix de fruita seca amb pipes.
Preparació
Posi en el got la llombarda, la pastanaga, la poma, el julivert, les nous, les panses, la sal, el pebre, l'oli, el vinagre i la mostassa.(o les verdures i fruits triats)
Introdueixi l'espàtula per l'obertura, trossegi 3 seg/*vel 5) i mogui l'espàtula de costat a costat per a facilitar el trossejament.
Aboqui en un bol i serveixi o reservi en el frigorífic.(d'aquesta manera potenciéssiu el sabor de l'amanida)
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta