advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Sole Escalera (vallés Oriental - Maresme)

Hola a tod@s y bienvenid@s a mi blog de Thermomix®  , donde os iré informando de las novedades que tengamos y de recetas, con sus trucos...  Espero que sirva para animaros a hacer alguna cosa que quizá no haríais y que os pueda animar  a probar recetas... Cualquier cosita ya sabeis como encontrarme.

Hola a tod@s y bienvenid@s a mi blog de Thermomix®  , donde os iré informando de las novedades que tengamos y de recetas, con sus trucos...  Espero que sirva para animaros a hacer alguna cosa que quizá no haríais y que os pueda animar  a probar recetas... Cualquier cosita ya sabeis como encontrarme.

Comprar Thermomix®

PICANTONES A LA CERVEZA CON VERDURAS

20 July 2015
20 July 2015
Categoría:
 PICANTONES A LA CERVEZA CON VERDURASHola de nuevo, esta vez os presento unos “Picantones a la Cerveza” con acompañamiento de verduras.Es una receta que había visto en diferentes revistas, con algunas variaciones y que siempre quería hacer, pero que nunca llegaba el día. Hasta que… por fin la he hecho. La verdad es que me ha sorprendido, por el poco trabajo que tiene y lo buena que está. He añadido unas patatas y zanahoria, para terminar el plato. Es un plato que podemos preparar con antelación y después darle un toque de horno, calentar y dorarlo un poco. PICANTONS A LA CERVESA AMB VERDURESHola de nou, aquesta vegada us presento uns “Picantons a la cervesa” amb acompanyament de verdures.És una recepta que havia vist a diferents revistes, amb algunes variacions i que sempre volia fer, però que no arribava el dia. Fins que... per fi la he fet. La veritat és que m’ha sorprès, per la poca feina el que dóna i lo bona que està. He afegit unes patates i unes pastanagues. És un plat que es pot preparar amb antelació i desprès donar un cop de forn per escalfar i deurar una mica.INGREDIENTS:
  • 2 L d’aigua
  • 4 Picantons
  • 2 Pastilles de caldo
  • 2 Cullerades d’oli d’oliva
  • 330 Cerveza
PREPARACIÓ:
  • Posar l’aigua en el got.
  • Posar dintre de cada picantó la pastilla de caldo i la llimona. Fiquem dos picantons en cada bossa “de asar”, una cullerada d’oli i 50 ml de cervesa. Jo vaig posar patates, pastanaga i brocoli (al gust podeu afegir o substituir les pastilles de caldo, per unes herbes, sal i pebre) tancar les bosses i posar en el varoma. Programar 60 min/ Varoma/ Vel.2
  • Amb cura de que no ens cremem al obrir el varoma, donarem la volta a les bosses, tornem a tancar el varoma i programem 30min/Varoma/ Vel.2
  • Quan el temps hagi acabat treurem els picantons de les bosses i els posem en una safata, afegirem la cerveza restant i els posem al forn a 250º uns 10 o 15 minuts.
Ara només ens queda menjar i gaudir. Animeu-vos a preparar-los.
Solicita demostración
20 July 2015
icon-print-2