Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Cocción en varoma › VERDURES DE PRIMAVERA AMB VINAGRETA DE MADUIXES
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
VERDURES DE PRIMAVERA AMB VINAGRETA DE MADUIXES
17 April 2020Les verdures son les protectores de la nostra salut, ens aporten vitamines i minerals, uns micronutrients indispensables per el bon funcionament del nostre organisme.
A cada àpat és imprescindible que hi hagi vedures, siguin cuites o crues, tenim moltes opciopns per escollir, segons la temporada o segons el nostre gust.
Per fer un plat saludable , hi hauria d'haver un 35% de verdures al plat. així doncs pren nota d'aqueta recepta, que pot acompanyar un cereal o una proteïna o be ser el primer plat. El podem servir tebi o fred.
Ingredients :
400ml d'aigua, 2 patates tallades a rodanxes, 4 penques de bledes tallades petites, 1 porro tallata rodanxes, 4 carxofes tallades a quarts, 250gr de pèsol (fresc o congelat), 1 manat d'espàrrecs, 2 pastanagues tallades a tires fines, 1 carbasso tallat a rodanxes, 5 tomates xerri, sal i pebre
Per la vinagreta: 120 gr de maduixes, 40 gr d'oli verge extra, 20 gr de suc de llimona, 20 grms de suc concentrat de poma o mel, 4 fulles d'alfàbrega, sal al gust
Preparació :
posem l'aigua al got amb un polsim de sal, posemdins del cistellet les patates i les penques i tapem, posem les altres verdures salpebrades entre el varoma i la plata del varoma i tapem .
Programem 30 min/temp. varoma/ vel. cullera
passat aquest temps, retirem el varoma, posem les verdures en una font per servir i fem la vinagreta; posem les maduixes, les fulles d'algabrega, el suc de llimona , el suc concentrat de poma i la sal i triturem 20 seg/vel 8. Afegim l'oli d'oliva i emulsionem 10 seg/vel 4.
i llest, la primavera al plat!!!