Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Cocción en varoma › MENÚ COMPLERT ; FÀCIL, RÀPID I SALUDABLE
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
MENÚ COMPLERT ; FÀCIL, RÀPID I SALUDABLE
25 September 2020Amb el varoma, fem coccions al vapor, un estil de cocció molt saludable i a més ens proporciona estalvi de temps i d'energia, és perfecte!!!! al mateix temps que cuinem dins del got , aprofitem per cuinar un altre plat o un acompanyament o unes postres....
Avui us proposo una crema de porro i gall d'indi acompanyat de brocoli.
ingredients :
350 gr de porro tallat a trossos
150 gr de patata
40 gr d'oli d'oliva
1 cullerada de concentrat de verdures
sal, al gust
un polsim de nou moscada
un polsim de pebre
un polsim de curcuma amb pols
un polsim de pebre vermell dolç
900 gr d'aigua
500 gr de gall d'indi a daus de 2 cm aprox
300gr-400 gr de brocoli tallat a floretes
1 cullerada de sèsam torrat i tritural
preparació :
posem el porro dins del got i 20 gr d'oli d'oliva , i trocegem 2seg/vel 5 i sofregim 5 min/120ºC/Gir invers/vel. cullera.
Mentre preparem el gall d'indi, el posem dins del varoma i salpebrem , posem curcuma al gust i pebre vermell dolç i un rajoli d'oli i reservem
A la plata del varoma posem el brocoli i reservem
Afegim la patata, 1 cullerada de concentrat de verdures , sal al gust ( recordem que el concentrat de verdures conté sal), el pebre, la nou moscada i l'aigua.
Posem el varoma a la seva posició , damunt el got de la Thermomix® i programem 30 min/varoma/vel cullera.
Passa`t aquest temps comprovem la cocció del gall d'indi , si cal afagim 5 min mes.
Retirem el varoma i triturem la crema de porros , 1 min/vel 10.
servim la crema, amb el sesàm torrat i un raig d'oli d'oilva verge extra.