advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts ali … Leer másments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats. … Leer menos
Comprar Thermomix®

BATUT VERD CVITAMINA C

28 April 2020
28 April 2020
Categoría:

A la  primavera és un bon moment per prendre batuts, ens hidraten, ens refresquen i ens aporten nutrients indispensables. especialment els de color verd i amb un sabor lleugerament àcid, ens tonifiquen el fetge i ens ajuden a desintoxicar.


les possibilitats i combinacions són infinites, podem combinar fruites, verdures, especies, germinats, amb aigua o aigua de coco o llet o begudes vegetals..


a més , si fem un batut aprofitem tota la peça de fruita o verdura amb tota la seva fibra. 


Ingredients 


2 taronges pelades sense la part blanca


1/2 llimona pelada sense la part blanca


1/2 plàtan


1 grapat generós de fullesd'espinac


1 tosset (al vostre gust) de gingebre


150 gr de glaçons


200 gr de aigua o beguda vegetal de civada , o coco


Preperació :


posem dins el got les taronges, el platan, la llimona,el gingebre, els glaçons i triturem 1 min/ vel 10.


afegim l'aigua o beguda vegetal, podem afegir més o menys quantitat segons ens agradi un batut més liquid o mes sòlid.


el podem gaudir immediatament o guardar a la nevera 24 hores.

Solicita demostración
28 April 2020
icon-print-2