Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Bebidas › BATUT DE CHEESECAKE I MADUIXES
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BATUT DE CHEESECAKE I MADUIXES
16 May 2020M'agrada fer batuts, m'encanten gaiabe tots , per que puc utilitzar el primer que trobo a la nevera o fruites que ja estan massa madures i no les vol ningú.
Puc fer la combinó que vull,.. amb més o menys calories, segons el moment. amb fruites i verdures, amb llet de vaca o beguda vegetal o iogurt o aigua o aigua de coco ...
Per aconsseguir un batut més cremós hi poso 1/2 plàtan o 1/2 alvocat o un iogurt.
si el vull més light i poso més quantitat de verdura i aigua.
Però avui us proposo un batut molt complert, amb iogurt i formatge cremós. Aquest no es un batut Detox.
És un batut per començar el dia amb energia, pot substituir l'esmozar perfectament perquè és molt complert, Indicat per nens , esportistes o per fer una llarga caminada o bicicletada.
ingredients per a 4 batuts
2 galetes
100 gr de maduixes
30 gr de xarop d'atzavara
400 gr de maduixes congelades
1 platan congelat
100 gr de formatge crémos
1 iogurt
150 gr de llet
50 gr de sucre
2 cullerades de ratlladura de llimona
1/4 de culleredeta de vainilla amb pols
unes fulles de menta
Preparació :
Posem la galeta al got i programem 5 seg/vel 5. reservem en un bol
fem un coulis de maduixa , posem dins del got 100gr de maduixes , el xarop d'atzavara i programem 6 min/100ºC/vel 2. i llavors programem 10 seg/vel 5. reservem en un bol a la nevera.
posem al got 400gr de maduixes,el plàtan, el formatge cremós, el iogurt, la llet, la ratlladura de llimona, el sucre, la vainilla i programem 1min30seg/vel 10.
Servim amb copa i decorem amb la galeta i el coulis de maduixa i una fulla de menta