Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Aquí us deixo la recepta que a fet la nostra cap de ventes Vic en les jornades #cookingfest
Ingredients
300 - 400 g de carabassó amb pell
250 g de salmó fresc sense pell ni espines (en daus de 2x2 cm i salpebrat) també podríem posar salmó fumat si no en tenim ens quedaria més saladet
50 g de vi blanc
½ pastilla de brou de peix (si no en tenim posem sal)
½ cullereta de curri en pols
¼ cullereta de comí en gra
40 g de nata( la que tinguem)
40 g de formatge quark (o el que tinguem que sigui cremós)
1 raig d'oli d'oliva verge extra
Preparació
talli el carabassó per la meitat al llarg i, amb l'ajuda d'un pelador de verdures, talli làmines longitudinals (reservi el carabassó sobrant). Enrotlli al voltant de cada dau de salmó una tira de carabassó amagant els extrems sota el salmó en començar i en acabar. Posi'ls en la safata Varoma folrada amb paper d'enfornar. Col·loqui la safata Varoma en la seva posició, tapi el Varoma i reservi
Posi en el got el carabassó reservat (aprox. 150 g) i trossegi 3 seg/*vel 4. Amb l'espàtula, baixi el carabassó cap al fons del got.
Agregui el vi, ½ pastilla de brou, el curri i els comins.
Situï el Varoma en la seva posició i programi 9 min/*Varoma/*vel 1. Retiri el Varoma i reservi.
Afegeixi la nata i el formatge i trituri 10 seg/*vel 5. Amb l'espàtula, baixi la mescla cap al fons del got i trituri de nou 10 seg/*vel 5. Col·loqui els canelons en culleretes de degustació amb ½ cullereta de la salsa en cadascun. Regui amb 1 raig d'oli i serveixi immediatament.
la recepte la trobareu el cookidoorecepta
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta