Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
El fricandó a Thermomix® queda molt bé, podem posar fins a 1200 g de vedella. A mi m'agrada amb les trompetes de la mort però podem amb bolets que més us agradi més.
Aprofitar per a fer uns gotets d'arròs al Varoma o patates al vapor, o també podríem fer coliflor per una altra estona i amb una beixamel i tenim un altre plat fet.
INGREDIENTS:
Picada
4 nyores sense tall i sense granes
50 g d'ametlles torrades
50 g d'avellanes torrades
3 nous
1 grapat de pinyons torrats
4 dents d'all
1 rameta de julivert (només les fulles)
Fricandó
25 g de setes deshidratades (bolets, trompetes de la mort ...)
350 g d'aigua calent
300 g de ceba tallada a quarts
2 - 3 dents d'all
100 g d'oli d'oliva verge extra (jo en poso menys)
100 g de triturat de tomàquet (natural o en conserva)
Sal i pebre
50 g de farina
800 g de filets de vedella en 2 talls
1 cullerada de picada, 50 g
100 g de brandy o vi
PREPARACIÓ:
Picada:
Posem al vas net i sec les nyores i la triturem que programen 5 segons, velocitat 6.
Afegeix les ametlles, les avellanes, les nous i els pinyons i programa segons, velocitat 6.
Acordem els alls i el julivert i programem segons, velocitat 6. Comprovem que està ben triturat i no és així, baixem amb l'espàtula les restes de la picada de la tapa i de l'interior cap a les ganivetes i tornem a un triturar 5 segons, velocitat 7. Retirar i reservar.
Nota: les quantitats obtingudes uns 200 g de picada. Utilitzeu 50 g per preparar el fricandó i guardem per la picada sobrant en un pot hermètic al frigorífic (es pot utilitzar com a base per a altres guisats).
Posem en un bol els bolets amb aigua mica calenta per a hidratacions durant 15 minuts. Pensem a reservar aquesta aigua que farà falta després
Posem al vas la ceba, els alls i l'oli i programar 3 segons, velocitat 5.
Sofregim programant 10 minuts, Varoma, velocitat cullera.
Afegeix el tomàquet, salpebrem i programem 5 minuts, Varoma, velocitat cullera.
Salpebrem i enfarinem lleugerament la vedella i l'afegim al vas. Programem 2 minutos, Varoma, Giro a la Esquerra, velocitat cullera.
Incorporem la picada, els bolets, l'aigua dels bolets i el conyac. Programem 30 minutos, Varoma, Gir a la Esquerra, velocitat cullera.
Bolquem el contingut del vas en una font i servim.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta