Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.
Home › Delegación Vic › Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers › Sopas y cremas › CREMA DUBARRY - COLIFLOR
Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers
Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.
¿Quieres que te llame Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CREMA DUBARRY - COLIFLOR
19 March 2020INGREDIENTS
100g de porro tallat a rodanxes
75g de mantega
500g de coliflor en ramets petits
150g de patates pelades i a trossets petits
1000g de llet ( TRUC—pots fer 500g aigua I 500 de llet)
100g de nata de cuina
sal, pebre blanc molt, nou moscada )
per decorar virutes de pernil o unes fulles de julivert picat
PREPARACIÓ
1. Posar al vas el porro i trossejar 4seg/ vel 5
2. Amb ajuda de l’espatula baixar el porro, afegir la mantega i sofregir 8m/ 100graus/vel 3.
3. Afegir el coliflor, les patates i la llet ( o la llet i l’aigua). Programar 30m/90 graus/ vel 2. En acabar deixar que baixa una mica la temp i triturar 2 m/vel 5-10 progresivament.
4. Afegir la nata, la sal ,pebre i la nou moscada. Programar 2m/100 graus /vel 3
5. Decorar i servir.
INGREDIENTES
100g de puerro en trozos
75g de mantequilla
500g de coliflor en ramilletes pequeños
150g de patatas peladas y en trozos
1000g de leche ( TRUCO 500 g de leche y 500g de agua)
100g de nata para cocinar
sal, pimienta blanca, nuez moscada.
virutas de jamón o perejil picado pequeño
PREPARACIÓN
1. Ponga en el vaso el puerro y trocee 4seg/ vel.5
2. Con la espátula baje el puerro añada la mantequilla y rehogue 8m/ 100grados/ vel2
3. Añada la coliflor , las patatas, y la leche o el TRUCO. Programar 30m/ 90 grados/ vel2. Espere a que enfríe un poco i triturar 2m/ 100grados/ vel 5-10 progresivamente.
4. Añada la sal , la pipimienta y la nuez moscada . Programe 2m/ 100grados /vel3
5. Decore a su conveniencia. Yo he utilizado las virutas de jamón.
#joemquedoacasa#yomequedoencasa