Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
A casa el allioli ens encanta, com anècdota os diré que jo sóc esquerrana i això és problema, ja que quan comeces a fer-lo ningú et pot substituir perquè és talla,així des de que tinc la Thermomix® en fem molt sovint.s explico un parell de trucs:
El primer, és que a l'triturar els alls amb l'oli, la llimona i la sal ha de quedar una massa molt fina i molt ben triturada, pel que jo sota tot amb l'espàtula i repeteixo l'operació.
I segon, els alls han de ser frescos de l'any. Tot i que nosaltres no li posavam llimona, jo li poso la meitat del que diu aquesta recepta. La llimona ajuda a que quedi més dur i consistent. Animeu-vos perquè amb aquests trucs us quedarà perfecte.
Podeu a més veure el vídeo de com es fa el allioli i de com es poden pelar els alls al Thermomix® A l'no portar ou dura molts dies a la nevera, jo el guardo en pots de vidre.
INGREDIENTS:
250 g oli de gira-sol, o d'oliva suau
20 g suc de llimona
50 g oli d'oliva verge extra
50 g alls, pelats
1 culleradeta sal
PREPARACIÓ:
Poseu una gerra sobre la tapa d'el Thermomix® , premeu la funció balança i tot l'oli de gira-sol. Reserve.
Poseu en el got el suc de llimona, l'oli d'oliva, els alls i la sal. Programeu 3 minuts, velocitat 5. Amb l'espàtula, baixi les restes de la barreja de la tapa i de l'interior de l'vas cap a les fulles. (Jo repeteixo aquesta operació)
Poseu la papallona a les fulles. Tanqueu el got i poseu el cubilet. Programeu 4 minuts, velocitat 3, aboqui l'oli reservat, a poc a poc, sobre la tapa, sense treure el cubilet. L'oli anirà caient a fil dins el got.
Amb l'espàtula, baixi les restes d'allioli de la tapa i de l'interior de l'vas cap a les fulles i programi 10 segons, velocitat 2 1/2. PUNT !!!
Aquí tens deixo al vídeo per veure millor
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta