Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Técnicas básicas › CONCENTRAT DE CALDO VEGETAL
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CONCENTRAT DE CALDO VEGETAL
19 March 2020Hola Thermiomixers, avui us passo una recepta bàsica, imprescindible per tenir un fons de nevera molt útil . És el concentrat de verdures per poder fer rapidament un caldo , donar gust a una salsa, una crema de verdures, condimentar arrossos, fideuas.. és la versió casolanà de la pastilla de caldo que trobem al mercat .
En aquesta recepta , necessitem força quantitat de sal, no us espanteu, la sal és el conservant natural del concentrat. utilitzem una sal marina de qualitat , la recepta ens demana una sal gruixuda per que ens quedi perfecte, ho guardem en un pot de vidre i el podem tenir a la nevera durant 4 mesos. o bé podem congelar amb una glaçonera i ja tenim la dosi justa per un caldo .
ingredients
50g formatge parmesà
200 gr d'api tallat a trossos
250 gr de pastanaga tallada a trosssos
100gr de ceba tallada a 2 trossos
100 gr de tomàquet a trossos
150 gr de carbassó a trossos
1 dent d'all
50 gr de bolets frescos
1 fulla de llorer
6 branques d'herbes fresques o seques, alfàbrega, romaní..
4 branques de julivert
120gr de sal gruixuda
30 gr de vi blanc o aigua
1 cullerada d'oli d'oliva
Preparació
Posar el formatge parmesà i programar 10seg /vel 10 . treure del got i reservar
posar dins del got les verdures, api, pastanaga, ceba, tomàquet, , l'all, els bolets, les herbes fresques, el julivert, i programar 10seg/vel 7.
afegir la sal gruixuda, el vi, l'olo, la fulla de llorer, tapar i posar el cistellet en lloc del cuibilet i programar 35min/varoma/vel 2.
treure la fulla de llorer, afegir el formatge , podar l tapa i el cubilet i triturar 1 min/vel 4-7. posar en un pot de vidre i guardar a la nevera.