Home › Delegación Vic › Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers) › Aperitivos, entrantes y tapas › Repte dia 11: Crestes de Tonyina Express


Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.
Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.
Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.
Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida.
________
Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.
Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.
A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.
Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida.

¿Quieres que te llame Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Repte dia 11: Crestes de Tonyina Express
09 March 2021Bon dimarts!!
Ahir em va venir de gust unes Crestes de Tonyina, així que vaig obrir la Nevera, i vaig agafar:
- Ceba Caramelitzada
- Salsa de Tomàquet
- Tonyina
- Ous
Amb els ous, vaig fer servir la Funció de Cocció d’ous, exclusiva del TM6 i els he fet durs.
Si teniu models anteriors, teniu en cuina guiada la recepta “cocció d’ous” que es couen al Vapor amb 400 gr d’aigua en el cestillo.
Passos a seguir:
1. Posar en el got, 200 gr de Tonyina, 3 ous durs, 2 cullerades de ceba caramelitzada i 4 cullerades de salsa de tomàquet. Trossejar 4 segons a velocitat 4
2. Omplir les obleas ( jo he utilitzat les Buitoni ) van 16 ud per paquets. Segellar bé com ensenyo en el vídeo. Posar en el forn pre-escalfat a 200 graus 15-20 minuts.
Acompanyades d’una amanida tenim un àpat arreglat i molt correcte.
Us deixo vídeo perquè pogueu seguir-les més fàcilment!
Si t’ha estat útil i t’ha agradat, comparteix amb el teu entorn... I no t’oblidis de donar-me un like!