Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Agente comercial.
Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.
Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
El pa ratllat provençal (amb all i julivert) és una recepta estupenda per a donar-li un toc de sabor als teus empanats. En el Thermomix® queda perfecta,fresc, amb molt de gust. Abans de tenir el Thermomix® , tirava molts trossos de pa que s'havien quedat duros. Ara els guardo tots en una bossa i quan tinc suficients, faig pa ratllat. Queda molt bé i és genial per a aprofitar-ho.
El pa ratllat provençal m'encanta. L'all i el julivert realcen el sabor d'un simple filet i li donen un toc especial. Aquests trucs senzills, però bàsics, són genials per a treure el màxim partit al nostre Thermomix® . Li va perfecte a uns filets de pollastre, a llom fresc de porc i a filets de vedella. I m'encanta amb salmó, li va genial el sabor. Es pot congelar i queda perfecte, es conserva molt bé. Pots usar-ho com espasant en alguna salsa amb julivert, com la salsa verda.
Ingredients
150 gr de pa dur
2 grans d'all
1 grapat gran de julivert fresc
Preparació pa ratllat provençal
Posem en el got del Thermomix® tots els ingredients (El pa tallat a trossos)
Programar 10 segons/velocitat 10.
Que estigui al nostre gust, si no triturar uns segons més
Alguns aclariments
Es conserva perfecte en una bossa de congelació en el congelador.
A mi per això m'agrada deixar més gruixut i provo primer velocitat 8
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta