Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.
Home › Delegación Vic › Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers › Técnicas básicas › CONCENTRAT DE PEIX
Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers
Hola a tots, soc Maria Capdevila Casas agent oficial nº45498 de Thermomix® . Des de Vic (Osona) vull oferir-vos la meva ajuda per QUALSEVOL Dubte sobre la nostra estimada Thermomix® . A la vegada aniré oferint- vos les receptes que al llarg de temps he anat adaptant a la Thermomix® . No dubteu a contactar amb mi per QUALSEVOL informació que us calgui.
¿Quieres que te llame Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Maria Capdevila Casas Delegació Vic - Granollers por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CONCENTRAT DE PEIX
20 March 2020Fons de nevera.
INGREDIENTS
400 grs de lagostins crus sense pelar
300grs de Peix blanc net, sense pell ni espines.( lluç, bacallà fresc , llobarro etc)
200grs de sal gruixuda de cuina
PREPARACIÓ
1- Pelar els llagostins i reservar caps i pells.
2- Triturar caps i pells, 3 seg/vel 5 , i prensar-ho bé amb ajuda d’un colador de malla fina i un vol a dota per tal d’extreuren el màxim de suc. TRUC premer amb un cullerot
3- Netejar bé el vas
4-Posar al vas, el suc extret , els llagostins i el peix. Triturar 10 seg/ vel6
5- Afegir la sal i tapar amb el cistell per evitar que esquitxi. Programar 18m/ Varoma/vel1. Retirar el cistell tapar amb el cubilet i triturar 15seg/ vel7; amb l’espàtula baixar els ingredients i tornar a programar 15 / vel7.
6- Volcar en un pot hermètic deixar refredar i guardar a la nevera.
INGREDIENTES
400grs de langostinos crudos sin pelar
300grs de pescado blanco al gusto sin pieles ni espinas
200grs de sal gorda
PREPARACIÓN
1- Pelar los langostinos reservando las cabezas y las cáscaras.
2-Colocar dentro del vaso las cabezas y cáscaras y triturar 3seg/vel 5 . Vierta en un colador de malla fina Con un vol debajo y presione TRUCO con un cucharón para extraer el máximo jugo. Reserve y lave el vaso.
3- Ponga en el vaso el jugo reservado , los cuerpos de los langostinos ,el pescado y triture 10 seg/ vel6.
4-Añada la sal, coloque el cestillo sobre la tapa para evitar salpicaduras y programe 18m/Varoma/vel.1. Retire el cestillo y coloque el cubilete , triture 15 seg /vel7 . Con la espátula baje ingredientes hasta el fondo y vuelva a triturar 15seg/vel 7.
5-Vierta en un bote hermético, deje enfriar y reserve en el frigorífico.