Home › Delegación Vic › Silvia Rodriguez Jordana › Postres y dulces › Crema de Rovells - Crema de Yemas


Hola benvinguts,
Sóc la Silvia de Sant Quirze de Besora.
La meva aventura a Thermomix® va començar el Desembre del 2018, Gracies a la meva amiga LAIA!
Estic súper feliç de formar part de l’equip Thermomix® VIC. Gràcies a l’ajuda de la meva cap de ventes, l’Esther i tot l’equip de Vic.
Al meu bloc hi trobareu receptes noves,promocions, tallers i molta informació ......
Si vols tenir el Thermomix® SENSE PAGAR, pregunta'm com?
Si vols més informació, clica el boto “ET TRUCO GRATIS", ompla el formulari i et faig un truc.
Moltes Gràcies i fins aviat
Silvia Rodriguez Jordana
Hola bienvenidos,
Soy Silvia de Sant Quirze de Besora. Mi aventura en Thermomix® comenzó en Diciembre del 2018, Gracias a mi amiga LAIA!
Estoy súper feliz de formar parte del equipo Thermomix® VIC. Gracias a la ayuda de mi jefe de ventas, Esther y todo el equipo de Vic.
En mi blog encontraréis recetas nuevas, promociones, talleres y mucha información ......
Si quieres tener el Thermomix® SIN PAGAR, pregúntame cómo?
Si quieres más información, pulsa el botón "TE LLAMO GRATIS ", rellena el formulario y te llamo yo . Muchas Gracias y hasta pronto
Silvia Rodriguez Jordana

¿Quieres que te llame Silvia Rodriguez Jordana?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Silvia Rodriguez Jordana por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Crema de Rovells - Crema de Yemas
06 April 2020Hola Tots/es
Hola Todos/as, (receta más abajo)
Aquesta recepta no la tenim al Cookidoo, la farem manualment amb el nostre Thermomix® .
Ingredients
- 6 rovells d'ou
- 1 ou
- 130gr sucre
- 40gr aigua
- 3gr gelatina neutre amb pols Royal
Preparació
- Posem a fer un almívar, introduïm al vas primer l'aigua i llavors sucre, programem 18min/ Varoma /vel.2.
- Mentrestant, en un bol posem l'ou, i amb l'ajuda d'unes varilles batem
- Afegim al bol els rovells, batem una mica i ho reservem.
- Quan hagi acabat el temps l'almívar, incorporem l'almívar dins el bol que hem preparat prèviament, aquest procés ha de fer-se POC A POC i sense deixar de barrejar el contingut de dins el bol fins que l'almívar no estigui totalment incorporat.
- Posem la papallona a les ganivetes, aboquem el ingredients del bol a dins del vas, i tot seguit programem 10min / 95º / vel.1
- Posem la gelatina dins del vas amb la crema de rovells i programem 2 min / 90ºC /vel 2.
- Aboquem la crema a una plata i remanem amb una espàtula, quan sigui freda. Posem la crema en un Taper, I reservem a la nevera.
INGREDIENTES
- 6 Yemas
- 1 huevo
- 130g azucar
- 40g agua
- 3g Gelatina neutre pols Royal
Preparación:
- Ponemos a hacer el almíbar. Introducimos en el vaso el agua, el azucar y programamos 18min/ Varoma /vel.2.
- Mientras, batimos en un bol el huevo.
- En el bol añadimos las yemas, las batimos un poquito y reservamos.
- Cuando temine el tiempo del almíbar, lo incorporamos en el bol que hemos preparado previamente. Este proceso tiene que ser despacito y sin dejar de remover el contenido con las barillas hasta que el almívar este totalment incorporado.
- Ponemos la mariposa den las cuchillas, vertemos en el vaso los ingredientes del hol y programamos 10min / 95º / vel.1
- Ponemos la gelatina en el Vaso y programamos 2 min / 90ºC / vel 2
- Vertemos la crema en una plata, y con ayuda de una espátula renovemos. Cuando la crema este fria, esta lista para usarla, la ponemos en un taper, y la reservamos en la nevera.