advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Comprar Thermomix®

CANELONS CASOLANS

22 March 2021
22 March 2021
Categoría:



Avui proposo una recepta clàssica que a totes les cases agrada, i que si li apliquem una mica d'imaginació, podem fer variants molt satisfactòries...


Per fer els canelons, necessitarem:



  • 500 gr de ceba + 20 gr d'oli d'Oliva (Si tenim TM6 recomano fer la ceba caramelitzada)

  • 40-50 gr Oli d'oliva

  • 3-4 tomàquets en conserva natural

  • 350 gr Pit Pollastre a daus

  • 350 gr Carn magre porc a daus

  • 350 gr Vedella a daus

  • 1 culleradeta de sal

  • 2-3 polsims de pebre

  • 1 fulla Llorer

  • 50 gr vi ranci o conyac

  • 200 gr farina de blat

  • 200 gr Llet

  • Plaques de canelons 


Us deixo un petit vídeo dels passos a seguir...





Si no teniu la TM6 i teniu models anteriors, podeu seguir la recepta: https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55702


Després simplement ens caldrà fer la beixamel i llestos! Que dins la recepta dels canelons ja la teniu... I si voleu fer únicament la recepta de beixamel: https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55120


Jo quan faig canelons, faig 2 cops la recepta, i així els puc congelar, envasats al buit. Quan vull fer-ne, simplement els descongelo i llestos. 




Com us deia abans, podem Fer volar la imaginació, afegint una mica de Foie, o uns ceps, i així tombé potenciem el gust. Altre cosa que m'agrada molt fer, ratllar una mica de tòfona per sobre un cop els he gratinat, es tot un espectacle!


Espero veure els vostres canelons cassons!


Si us ha agradat, compartiu amb gent de l'entorn i no us oblides de donar-me un like!

Solicita demostración
22 March 2021
icon-print-2