Thermomix® Barcelona Vic

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

TURRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT VEGÀ

29 November 2020
29 November 2020
Categoría:


Aquí us explico com fer el torró de xocolata cruixent vegà, sense utilitzar res de procedència animal.


La recepta és seguint la original de cookidoo, però jo he fet alguns canvis i aquí us els deixo.



INGREDIENTS


Dels 200g de xocolata amb llet que demana, ho substituïm per tota la recepta de praliné d'ametlles que teniu a cookidoo ( o el podeu fer d'avellanes, al vostre gust ) afegim uns 50 g més de xocolata negre fondant i la resta de xocolata blanca vegana.


200 g de xocolata fondant per postres (50% cacau) a trossos


80 g de mantega de cacauet o mantega vegana


70 g d'arròs inflat (ex. Krispies®)



PREPARACIÓ


1.Emplenem 2 caixes de fusta amb paper vegetal tallat a mida i deixant que sobresurti per els laterals per després poder embolicar el torro, o si tenim un motlle de silicona a mida, ja l’embolcallarem després.


2.Posem al vas el praliné, tota la xocolata negre i la xocolata blanca i ratllem 8seg/vel 10


3.Amb l’espàtula, baixem tota la xocolata fins el fons del vas, afegim la mantega de cacauet i escalfem 5 min/50ªC/vel 2


4.Retirem el vas de la màquina i deixem refredar uns minuts.


5.Posem de nou el vas a la màquina, incorporem l’arròs inflat i barregem 20seg/vel cullera inversa. Acabem de barrejar amb l’espàtula. Tirem la barreja als motlles preparats i els deixem caure sobre el marbre per eliminar possibles bombolles d’aire. Deixem refredar, unes dues hores aproximadament. Desemmotllem, tallem en porcions i ja podem servir.

Solicita demostración
29 November 2020