Gaudir i guanyar temps cuinant és una realitat. T'ensenyo com?
Home › Delegación Vic – Granollers › Yolanda Garrote Rierola › Postres y dulces › Berenars per triomfar!
![advisor-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/7ddca8a49ede9ec1eb9427e8e8974fa0.jpg)
![advisor-image-default](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/7ddca8a49ede9ec1eb9427e8e8974fa0.jpg)
Gaudir i guanyar temps cuinant és una realitat. T'ensenyo com?
![img-modal-call](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-delegacion.jpg)
¿Quieres que te llame Yolanda Garrote Rierola?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
![image-modal-whatsapp](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-agente.jpg)
¿Quieres hablar con Yolanda Garrote Rierola por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Berenars per triomfar!
08 June 2023![highlighted-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/posts/545f47dfc60f081f295af05a6a6236d7.jpg)
Cupcakes super deliciosos i molt fàcils de fer. A la mainada els hi encanta ajudar a fer-los i si a sobre són els postres d'alguna festa... triomfaran!!
![icon-list](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/list.png)
Ingredientes
- 100grs. de sucre glas
- 100grs. de sucre
- 15grs. cacau pur en pols
- 120grs. de farina de reposteria
- 50grs. de llet
- 2 culleradetes de llevat en pols
- 250grs. de mantega
- 130grs. de formatge cremós
- 1 polzim de sal
- 2 culleradetes de vainilla liquida
- 14 galetes sàndwich de xocolata ( tipus Oreo)
- 2 ous
Pasos de la receta
PREPARACIÓ MASSA
Preescalfeu el forn a 180°C. Col · loqueu 12 càpsules de magdalenes en un motlle de 12 muffins i reserveu
Separeu les galetes de manera que una de les galetes quedi amb la crema i col·loqueu les 12 galetes a les càpsules de magdalena, amb la crema cap amunt.
Poseu al got les 12 galetes (sense crema) i tritureu 10 seg/vel 10. Traieu i reserveu per al frosting.
Poseu al got la farina, el cacau, el llevat i la sal i barregeu 5 seg/vel 5. Traieu a un bol i reservi.
Poseu al got la farina, el cacau, el llevat i la sal i barregeu 5 seg/vel 5. Traieu a un bol i reservi.
Afegiu els ous i barregeu 20 seg/vel 3. Incorporeu la llet i barregeu 30 seg/vel 3.
Afegiu la barreja de farina i cacau i barregeu 10 seg/vel 4. Acabeu de barrejar amb l'espàtula. Poseu la barreja en una màniga pastissera i distribuïu-la a les càpsules de magdalenes que hem preparat anteriorment.Afegiu la barreja de farina i cacau i barregeu 10 seg/vel 4. Acabeu de barrejar amb l'espàtula. Poseu la barreja en una màniga pastissera i distribuïu-la a les càpsules de magdalenes que hem preparat anteriorment.Afegiu la barreja de farina i cacau i barregeu 10 seg/vel 4. Acabeu de barrejar amb l'espàtula. Poseu la barreja en una màniga pastissera i distribuïu-la a les càpsules de magdalenes que hem preparat anteriorment.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.