Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .


Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .

¿Quieres que te llame Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
GASPATXO
27 March 2021El Gaspatxo, tant refrescant al estiu i tant nutritiu per els seus ingredients. Un plat fàcil de fer i molt bo. Si encara no ho heu provat, us el recomano.
A vegades el cogombre......que moltes vegades torna a la boca fa que aquest plat no agradi a tothom.
Us proposo que feu un petit canvi, a veure si us pot agradar. Us anoto els ingredients, i un petit vídeo per ajudar-vos.
INGREDIENTS
- 1000 g de tomàquets de pera madurs tallats en dos trossos
- 1 gra d'all
- 50 g de pebrot verd tallat a trossos
- 40 g de ceba
- 70 g de cogombre pelat i tallat a trossos (aquí us suggereixo canviar-ho per 70 gr de cogombrets amb vinagre)
- 30 g de vinagre
- 1 culleradeta de sal
- 50-100 g d'oli d'oliva verge extra
- 8 glaçons de gel (si volguéssiu un gaspatxo més claret, per poder beure amb got, poseu-hi més glaçons, o quan ja estigui fet hi afegiu més aigua fins a obtenir-lo al vostre gust ...)
PREPARACIÓ
- Poseu al got els tomàquets, l'all, el pebrot, la ceba, el cogombre (o cogombrets), el vinagre, la sal, l'oli i els glaçons. Tritureu 30 seg / vel 5. A continuació, tritureu 3 minuts / vel 10. Serviu fred amb crostons de pa o amb verdures tallades a daus.
No us oblideu de posar-me un like si us ha agradat. ;-)