Thermomix® Barcelona Vic

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

GASPATXO

27 March 2021
27 March 2021
Categoría:

El Gaspatxo, tant refrescant al estiu i tant nutritiu per els seus ingredients. Un plat fàcil de fer i molt bo. Si encara no ho heu provat, us el recomano.


A vegades el cogombre......que moltes vegades torna a la boca fa que aquest plat no agradi a tothom.


Us proposo que feu un petit canvi, a veure si us pot agradar. Us anoto els ingredients, i un petit vídeo per ajudar-vos.


INGREDIENTS


- 1000 g de tomàquets de pera madurs tallats en dos trossos


- 1 gra d'all


- 50 g de pebrot verd tallat a trossos


- 40 g de ceba


- 70 g de cogombre pelat i tallat a trossos  (aquí us suggereixo canviar-ho per 70 gr de cogombrets amb vinagre)


- 30 g de vinagre


- 1 culleradeta de sal


- 50-100 g d'oli d'oliva verge extra


- 8 glaçons de gel  (si volguéssiu un gaspatxo més claret, per poder beure amb got, poseu-hi més glaçons, o quan ja estigui fet hi afegiu més aigua fins a obtenir-lo al vostre gust ...)




PREPARACIÓ


- Poseu al got els tomàquets, l'all, el pebrot, la ceba, el cogombre (o cogombrets), el vinagre, la sal, l'oli i els glaçons. Tritureu 30 seg / vel 5.  A continuació, tritureu 3 minuts / vel 10. Serviu fred amb crostons de pa o amb verdures tallades a daus.


No us oblideu de posar-me un like si us ha agradat. ;-)



Solicita demostración
27 March 2021