Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .
Home › Delegación Vic – Granollers › Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) › Postres y dulces › COCA DE MOLLETES


Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem. Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix® .

¿Quieres que te llame Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental ) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
COCA DE MOLLETES
22 October 2021Una coca super fàcil i ràpida (accedeix a la recepta guiada a cookidoo clicant AQUÍ.) Combinable si vols després tirar-li sucre, o xocolata per sobre ...... pots innovar. T'atreveixes?
Et deixo la llista d'ingredients, l'elaboració i al final, un petit vídeo per ajudar-te:
INGREDIENTS
Per la massa
150 g d'oli d'oliva
100 g de vi blanc
300 g de farina de blat
1 culleradeta de llevat químic en pols
1 culleradeta de sal
Per les molletes
300 g de farina de blat
100 g d'oli d'oliva
1 culleradeta de sal
PREPARACIÓ:
MASSA
Preescalfeu el forn a 180 ° C.
Poseu al got l'oli, el vi blanc, la farina, el llevat i la sal. Barregei 10 seg / vel 4, a continuació, prograeu 15 seg / vel 6. Traieu la massa del vas sobre una làmina de paper d'enfornar i amb un corró o amb les mans, esteneu una capa molt fina (també podeu fer-ho entre 2 làmines de paper d'enfornar). Col·loqueu el paper amb la massa estesa en una safata de forn i reserveu.
MOLLETES
Poseu al got, la farina, l'oli i la sal i barregeu 6 seg / vel 3.5. Traieu a un bol. Repartiu les molletes esmicolant-les amb les mans per sobre de la massa prèviament estesa. Amb un ganivet, marqueu porcions, perquè després d'enfornar es tallin fàcilment.
Fornegeu durant 25-30 minuts (180 ° C) o fins que la superfície estigui daurada. Traieu del forn, deixeu temperar o refredar abans de tallar i servir en porcions.
Si t'ha agradat, comparteix al teu entorn i dona'm un like !!! ;-)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Una coca super fácil y rápida (accede a la receta guiada en cookidoo pinchando AQUÍ.) Combinable si quieres luego echarle azúcar, o chocolate ...... puedes innovar. Te atreves?
Te dejo la lista de ingredientes, la elaboración y al final, un pequeño video para ayudarte:
INGREDIENTES
Para la masa
150 g de aceite de oliva
100 g de vino blanco
300 g de harina de trigo
1 cucharadita de levadura química en polvo
1 cucharadita de sal
Para las mollitas
300 g de harina de trigo
100 g de aceite de oliva
1 cucharadita de sal
Preparación
MASA
Precaliente el horno a 180°C.
Ponga en el vaso el aceite, el vino blanco, la harina, la levadura y la sal. Mezcle 10 seg/vel 4 y, a continuación, programe 15 seg/vel 6. Retire la masa del vaso sobre una lámina de papel de hornear y, con un rodillo o con las manos, extiéndala muy fina (también puede hacerlo entre 2 láminas de papel de hornear). Coloque el papel con la masa extendida en una bandeja de horno y reserve.
MOLLITAS
Ponga en el vaso la harina, el aceite y la sal y mezcle 6 seg/vel 3.5. Retire a un bol. Reparta las mollitas desmenuzándolas con las manos por encima de la masa previamente extendida. Con un cuchillo, marque 48 porciones de 5x5 cm c/u para que después de hornear se corten fácilmente.
Hornee durante 25-30 minutos (180°C) o hasta que la superficie esté dorada. Retire del horno, deje templar o enfriar antes de cortar y servir en porciones.
Si te ha gustado, comparte a tu entorno y dame un like !!! ;-)