Te inspira
Te enseña
advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Yolanda Garrote Rierola

Gaudir i guanyar temps cuinant és una realitat. T'ensenyo com? 

Gaudir i guanyar temps cuinant és una realitat. T'ensenyo com? 

Berenars per triomfar!

08 June 2023

icon-clock Tiempo de preparación 01:40:00 mins

icon-persons Ración para 12 personas

08 June 2023
Categoría:

Cupcakes super deliciosos i molt fàcils de fer. A la mainada els hi encanta ajudar a fer-los i si a sobre són els postres d'alguna festa... triomfaran!!

icon-list

Ingredientes

  • 100grs. de sucre glas
  • 100grs. de sucre
  • 15grs. cacau pur en pols
  • 120grs. de farina de reposteria
  • 50grs. de llet
  • 2 culleradetes de llevat en pols
  • 250grs. de mantega
  • 130grs. de formatge cremós
  • 1 polzim de sal
  • 2 culleradetes de vainilla liquida
  • 14 galetes sàndwich de xocolata ( tipus Oreo)
  • 2 ous
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

PREPARACIÓ MASSA

Preescalfeu el forn a 180°C. Col · loqueu 12 càpsules de magdalenes en un motlle de 12 muffins i reserveu

2 Paso

Separeu les galetes de manera que una de les galetes quedi amb la crema i col·loqueu les 12 galetes a les càpsules de magdalena, amb la crema cap amunt.

3 Paso

Poseu al got les 12 galetes (sense crema) i tritureu 10 seg/vel 10. Traieu i reserveu per al frosting.

4 Paso

Poseu al got la farina, el cacau, el llevat i la sal i barregeu 5 seg/vel 5. Traieu a un bol i reservi.

5 Paso

Poseu al got la farina, el cacau, el llevat i la sal i barregeu 5 seg/vel 5. Traieu a un bol i reservi.

6 Paso

Afegiu els ous i barregeu 20 seg/vel 3. Incorporeu la llet i barregeu 30 seg/vel 3.

Afegiu la barreja de farina i cacau i barregeu 10 seg/vel 4. Acabeu de barrejar amb l'espàtula. Poseu la barreja en una màniga pastissera i distribuïu-la a les càpsules de magdalenes que hem preparat anteriorment.Afegiu la barreja de farina i cacau i barregeu 10 seg/vel 4. Acabeu de barrejar amb l'espàtula. Poseu la barreja en una màniga pastissera i distribuïu-la a les càpsules de magdalenes que hem preparat anteriorment.Afegiu la barreja de farina i cacau i barregeu 10 seg/vel 4. Acabeu de barrejar amb l'espàtula. Poseu la barreja en una màniga pastissera i distribuïu-la a les càpsules de magdalenes que hem preparat anteriorment.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
08 June 2023
icon-print-2