Gaudir i guanyar temps cuinant és una realitat. T'ensenyo com?
Home › Delegación Vic – Granollers › Yolanda Garrote Rierola › Postres y dulces › PASTIS DE FORMATGE QUEL
Te inspira
Te enseña
![advisor-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/7ddca8a49ede9ec1eb9427e8e8974fa0.jpg)
![advisor-image-default](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/7ddca8a49ede9ec1eb9427e8e8974fa0.jpg)
Gaudir i guanyar temps cuinant és una realitat. T'ensenyo com?
![img-modal-call](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-delegacion.jpg)
¿Quieres que te llame Yolanda Garrote Rierola?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
![image-modal-whatsapp](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-agente.jpg)
¿Quieres hablar con Yolanda Garrote Rierola por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PASTIS DE FORMATGE QUEL
06 December 2023![highlighted-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/posts/4c5f32a86c289ca0076be282229f7ceb.jpg)
Pastis de formatge tradicional, d'el•laboració molt fàcil i molt ràpida. És molt consistent i gustós. Per aquest pastís és requereix fer servir el forn.
![icon-list](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/list.png)
Ingredientes
- 400 grs. Formatge Mascarpone
- 400 grs. Nata de cuina
- 4 Ous mitjans
- 2 Iogurts naturals
- 250 grs. de Sucre
- 250 grs. de farina de reposteria
Utensilios Thermomix
Pasos de la receta
1 Paso
Engegar el forn a 190 graus.
2 Paso
Posar al got el formatge, la nata, els ous, els iogurts, el sucre i la farina.
3 Paso
Barrejar tots els ingredients 3:30 minuts, sense temperatura i a velocitat 3,5.
4 Paso
Forrar amb paper de forn un motlle de 22cm.
5 Paso
Posar la barreja dins el motlle forrat.
6 Paso
Posar el pastís al forn durant 50 minuts. Abans de retirar-lo del forn, comprovar amb un escuradents si està cuit, l'escuradents ha de sortir net. Si no està cuit, posar 5 o 10 minuts més per acabar la cocció. Depén molt dels tipus de forns.
7 Paso
Abans de desmotllar, deixar que es refredi i un cop desmotllat guardar a la nevera perquè quedi ben compactat. És més bo consumit d'un dia per l'altre.
Si es vol, es pot afegir a la barreja per donar un gust diferent, una mica de vainilla liquida.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.