Hola benvinguts a l'meu bloc, em dic Margarita Casas, el teu agent comercial Thermomix® ® , i des d'aquí et vull oferir els millors receptes de cuina que t'ajudaran a estalviar temps i diners. A la delegació de Vic -Osona, t'oferim tallers, demostracions i classes. Benvinguts a el gran món de Thermomix® !
Home › Delegación Vic › Margarita Casas Capdevila › Postres y dulces › COCA DE L’AVI
Margarita Casas Capdevila
Hola benvinguts a l'meu bloc, em dic Margarita Casas, el teu agent comercial Thermomix® ® , i des d'aquí et vull oferir els millors receptes de cuina que t'ajudaran a estalviar temps i diners. A la delegació de Vic -Osona, t'oferim tallers, demostracions i classes. Benvinguts a el gran món de Thermomix® !
¿Quieres que te llame Margarita Casas Capdevila?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Margarita Casas Capdevila por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
COCA DE L’AVI
25 March 2020COCA DE IOGURT
Avui farem la coca de iogurt amb uns petits canvis que us ajudaran a veure que la mateixa recepta la podem adaptar a les nostres necessitats.
Farem la coca variant el iogurt natural per un iogurt de soja, el sucre sera de canya sense refinar i la farina sera d’espelta.
Jo sempre substituieixo el llevat quimic, per bicarbonat.
Ingredients:
80 gr. D'oli d’oliva suau (0,4) o de girasol
150 gr. De sucre
3 ous
200 gr. De farina d’espelta
1 iogurt de soja
2 cullaradetes de moka ben plenes de bicarbonat
Una miqueta de sucre glas per empolvorar
Preparació:
1.- Preescalfeu el forn a 180ºC. Forreu un motlle rectangular de 35x25 amb dues tires de paper de forn creuades
2.- Poseu tots els ingredients a dins del vas i programeu 1 min. Vel 10.
3.- Aboqueu la massa en el motlle preparat. Colpegueu lleugerament el motlle sobre el marbre per anivellar la superficie.
4.- Fornegeu durant 25 min a 180ºC.
5.- Deixeu refredar la coca i l’empolvoreu amb sucre glas