Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

VERDURES DE PRIMAVERA AMB VINAGRETA DE MADUIXES

17 April 2020
17 April 2020
Categoría:

Les verdures son les  protectores de la nostra salut, ens aporten vitamines i minerals, uns micronutrients indispensables per el bon funcionament del nostre organisme. 


A cada àpat és imprescindible que hi hagi vedures, siguin cuites o crues, tenim moltes opciopns per escollir, segons la temporada o segons el nostre gust. 


Per fer un plat saludable , hi hauria d'haver un 35% de verdures al plat. així doncs pren nota d'aqueta recepta, que  pot acompanyar un cereal o una proteïna o be ser el primer plat. El podem servir tebi o fred. 


Ingredients :


400ml d'aigua, 2 patates tallades a rodanxes, 4 penques de bledes tallades petites, 1 porro tallata rodanxes, 4 carxofes tallades a quarts, 250gr de pèsol (fresc o congelat), 1 manat d'espàrrecs,  2 pastanagues tallades a tires fines, 1 carbasso tallat a rodanxes, 5 tomates xerri,  sal i pebre 


Per la vinagreta: 120 gr de maduixes, 40 gr d'oli verge extra, 20 gr de suc de llimona, 20 grms de suc concentrat de poma o mel,  4 fulles d'alfàbrega, sal al gust


Preparació :


posem l'aigua al got amb un polsim de sal, posemdins del cistellet les patates i les penques i tapem, posem les altres verdures  salpebrades entre el varoma i la plata del varoma i tapem .


Programem 30 min/temp. varoma/ vel. cullera


passat aquest temps, retirem el varoma, posem les verdures en una font per servir i fem la vinagreta;  posem les maduixes, les fulles d'algabrega, el suc de llimona , el suc concentrat de poma i la sal i triturem 20 seg/vel 8. Afegim l'oli d'oliva i emulsionem 10 seg/vel 4. 


i llest, la primavera al plat!!!



 

Solicita demostración
17 April 2020