Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Masas, panes y repostería › ROSA DE SANT JORDI DE PASTA FILO I POMA
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
ROSA DE SANT JORDI DE PASTA FILO I POMA
23 April 2020FELIÇ SANT JORDI A TOTHOM!!!
qui ha dit que aquest any 2020 no hi hauria roses??
Aquest any les roses les farem a casa, alguns les feran amb paper , amb cartó o plastilina... jo també m'he anima't i les fare comestibles, de Pasta Filo i Poma.
al cokiddo, podeu trobar una recepta de Rosa amb pasta de full, jo he canviat la pasta de full per pasta filo, es més fina i més cruixent., i alguns altres canvis
ingredients :
1 paquet de pasta Filo
2 pomes
40 gr d'oli de coco
75 gr de ron blanc
1 C de canyella amb pols
40 gr de sucre de coco o de canya o sirope d'agave
1 clau d'olor
125 gr d'aigua
unes fulles de menta i coco ratllat per decorar
oli d'oliva per pincellar la pasta filo.
Preparació
escalfem el forn a 180ºC i preperem una plata de forn forrada amb paper de forn.
pelem i tallem les pomes per la meitat i sense el cor les tallem a làmines fines i la posem al varoma i reservem
posem dins del got el ron, el sucre, l'aigua, la canyella, el clau d'olor i l'oli de coco , posem el varoma a la seva posicio i programem 8min./veroma/ vel 1.
un cop cuites , posem les pomes en una plata i les reguem amb la meitat del xarop de rom que hem fet .
amb 3 fulles de pasta filo juntes, tallem amb tires de 5 cm, les untem amb una mica d'oli d'oliva i posem al damunt de cada tira 5-6 lamines de poma, una al costat de l'altre mes o menys al mig de cada làmina i pleguem per tal que la poma quedi a l'interior de la pasta filo. repetim l'operacio amn 3 fulles més de pasta filo i lamines de poma. quan les tenim enrrotllem cada tira des d'un estrem fins que quedi en forma de rosa, (mes o menys). les posem a la plata del forn i coem amb el forn dalt i baix uns 20 min. fins que estiguin daurades.
les treiem del forn i decorem amb el coco ratllat i les fulles de menta