Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

ROSA DE SANT JORDI DE PASTA FILO I POMA

23 April 2020
23 April 2020

FELIÇ SANT JORDI A TOTHOM!!!


qui ha dit que aquest any 2020 no hi hauria roses??


Aquest any les roses les farem a casa, alguns les feran amb paper , amb cartó o plastilina...  jo també m'he anima't i les fare comestibles, de Pasta Filo i Poma.


al cokiddo, podeu trobar una recepta de Rosa amb pasta de full, jo he canviat la pasta de full per pasta filo, es més fina i més cruixent., i alguns altres canvis


ingredients :


1 paquet de pasta Filo


2 pomes


40 gr d'oli de coco


75 gr de ron blanc


1 C de canyella amb pols


40 gr de sucre de coco o de canya o sirope d'agave


1 clau d'olor


125 gr d'aigua 


unes fulles de menta i coco ratllat  per decorar


oli d'oliva per pincellar la pasta filo.


Preparació 


escalfem el forn a 180ºC i preperem una plata de forn forrada amb paper de forn.


pelem i tallem les pomes per la meitat i  sense el cor  les tallem a làmines fines i la posem al varoma i reservem


posem dins del got el ron, el sucre, l'aigua, la canyella, el clau d'olor i l'oli de coco , posem el varoma a la seva posicio i programem  8min./veroma/ vel 1.


un cop cuites , posem les pomes en una plata i les reguem amb la meitat del xarop de rom que hem fet .


amb 3 fulles de pasta filo juntes, tallem amb tires de 5 cm, les untem amb una mica d'oli d'oliva i posem al damunt de cada tira 5-6  lamines de poma, una al costat de l'altre mes o menys  al mig de cada làmina i pleguem per tal que la poma quedi a l'interior de la pasta filo. repetim l'operacio amn 3 fulles més de pasta filo i lamines de poma. quan les tenim enrrotllem cada tira des d'un estrem fins que quedi en forma de rosa, (mes o menys). les posem a la plata del forn i coem amb el forn dalt i baix uns 20 min. fins que estiguin daurades.


les treiem del forn i decorem amb el coco ratllat i les fulles de menta 



Solicita demostración