Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

PIT DE POLLASTRE A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA DE SOJA

29 julio 2020
29 julio 2020
Categoría:

L a cuina a baixa temperatura és un concepte nou a la cuina feta a casa, però fa temps que grans cuiners de tot el món utilitzen als seus menús aquest mètode de cocció . I és que els resultats son espectaculars, el gust i  la textura són exelents,  i el més important : els nutrients,  amb aquesta cocció no perdem els nutrients  que ens aporten els aliments .


Amb la Thermomix®   Tm6, tenim la  funció BAIXA TEMPERATURA,  específica per gaudir d'aquesta cocció suau i poder aprofitar els seus avantatges.  


per fer aquets plat necessitem el tapa gavinetes 


ingredients :
600 gr de pit de pollastre tallat a tires gruixudes envasat al buit repartit amb 2 bosses.


1800ml d'aigua


per la salsa 


50 gr de ceba a trossos


20 gr de mel


50 gr de salsa soja


40 gr d'oli d'oliva


15 gr de vinagre d'àrros 


Preparació : 


posem dins del got la ceba i trossegem 5 seg/vel 5. amb l'espàtula, baixem la ceba al fons del got , 


afegim la salsa de soja, la mel, l'oli d'oliva i el vinagre i programem 3 min / 100ºC/ vel 1 . reservem en un bol. aclarim el got


posem l'accessori tapa gavinetes dins del got, sobre les gavinetes  i 


 afegim l'aigua, programen 10  min / 70 ºC / vel cullera


posem dins de l'aigua el  pit de pollastre envessat al buit i programem 35min/65ºC/ vel cullera 


amb cura de no cremar -nos treiem el pit de pollastre del got  i de dins la bossa. servirm amb la salsa de soja reservada  i una amanida . més bó i saludable impossible!!



Solicita demostración
29 julio 2020