Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

GALETES DE XOCOLATA SENSE GLUTEN

27 mayo 2020
27 mayo 2020
Categoría:

Us agraden les galetes?? sabeu que les podeu preperar molt facilment amb el vostre Thermomix® ? D'aquesta manera les podeu fer al vostre gust, amb la quantitat de sucre que volgueu, amb fruits secs, xolotata... , i si voleu també sense gluten i el més important: sense greixos trans, sense oli de palma, sense aditius, sense potenciadors de sabor .., al punt just de cocció, 


ingredients ;


150 grms de flocs de civada


40 gr. de farina de blat sarraí o farina d'àrros


1/2 culleradeta de llevat químic


1/2 cullaredeta de bicarbonat sòdic


1/2 culleradeta de vainilla en pols


100 gr de mantega o oli de coco


1 ou


75 gr de sucre integral de canya


110 gr de xocolata fondant 70% cacau


1 polsim de sal


preparacició :


posem 100 gr de flocs de civada al got i programem 10seg/vel 10, reservem en un bol.


posem la xocolata dins del got i programem 8seg/vel 6, reservem en un bol


posem la mantega o l'oli de coco al got i programem 3 min/ 45ºC/vel 1 o fins que s'hagi fos .


afegim el sucre i l'ou i barragem 1 min/vel 1.


afegim la farina de civada que hem reservat, la farina de blat sarrai i els flocs de civada , el llevat i el bicarbonat, la sal , la vainilla i la xocolata reservada i programem 30 seg/ vel 5 . posem aen un bol i deixem reposar i refredar la massa 20 min, a la nevera millor.


escalfem el forn a 180ºC i preparem una plata de forn amb  paper vegetal


passat els 20 min, fem boletes amb la massa de mida mitjana i aplanem amb les amb les mans, les posem a la plata del forn, decorem amb les llavors de sèsam i enfornem 8-9 min a 180ºC.  i posem una altre plata amb més galates si ens cal. 

Solicita demostración
27 mayo 2020