Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

CREMA FREDA DE PASTANAGA AMB UN TOC PICANT

06 junio 2019
06 junio 2019
Categoría:

Ingredients per a 2 persones :


300gr de pastanagues tallades a trossos


1 tros de gingebre (al vostre gust) 5 gr


1 iogurt natural


100 gr de glaçons


1 culleradeta de sal (al gust)


500 gr d’aigua


Oli d’oliva


2 cullerades de sèsam torrat


Cebollí picat , per decorar


Preparació :


Posar la pastanaga i el gingebre dins del got i l’aigua i la sal i programar 25min/100ºC/ vel 1 . passats aquests minuts, deixeu refredar una mica la crema, i tritureu 2min/ velocitat 5 -10 progressivament. Afegiu els glaçons, el iogurt i triturar 1 min/vel 5-10 progressivament. La deixem refredar a la nevera. decorar amb cebollí picat, el sèsam  i un raig d’oli just abans de servir .


#thermomix vic


#receptessaludables amb Thermomix®


#verdures #sopes fredes estiu

Solicita demostración
06 junio 2019