Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic – Granollers › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Sopas y cremas › CREMA FREDA DE PASTANAGA AMB UN TOC PICANT
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CREMA FREDA DE PASTANAGA AMB UN TOC PICANT
06 June 2019Ingredients per a 2 persones :
300gr de pastanagues tallades a trossos
1 tros de gingebre (al vostre gust) 5 gr
1 iogurt natural
100 gr de glaçons
1 culleradeta de sal (al gust)
500 gr d’aigua
Oli d’oliva
2 cullerades de sèsam torrat
Cebollí picat , per decorar
Preparació :
Posar la pastanaga i el gingebre dins del got i l’aigua i la sal i programar 25min/100ºC/ vel 1 . passats aquests minuts, deixeu refredar una mica la crema, i tritureu 2min/ velocitat 5 -10 progressivament. Afegiu els glaçons, el iogurt i triturar 1 min/vel 5-10 progressivament. La deixem refredar a la nevera. decorar amb cebollí picat, el sèsam i un raig d’oli just abans de servir .
#thermomix vic
#receptessaludables amb Thermomix®
#verdures #sopes fredes estiu