Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic – Granollers › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Bebidas › BEGUDA VEGETAL DE COCO
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BEGUDA VEGETAL DE COCO
29 April 2020a casa , amb el nostre Thermomix® , podem fer unes begudes vegetals molt saludables, econòmiques i fàcils... el resultat es una beguda sense conservants, sense estabilitzants, sense envasosos de plàstic,
El coco es un aliment amb moltes propietats, conté vitamines, minerals, conte greix saturat si, però es un greix saludable, que no s'acumula a les arteries, si no que ens aporta energia .hi ha moltes versions i opcions. aquesta es la meva recepta:
INGREDIENTS :
100 gr de coco ratllat , en remull durant 6 hores en 500 ml d'aigua
500 ml d'aigua
30 gr de xarop d'atzavara (al vostre gust)
preparació :
posem l'aigua al got i escalfem 3 min a 50ºC. llavors afagim el coco i l'aigua del remull i programem 1min/vel 8.
continuem 2min/50ºC/vel 1
colem la beguda amb un drap especial per colar begudes vegetals o un drap de coto o un colador de malla fi, ija tenim la beguda de coco feta!!
quan refredem a la nevera , el seu greix queda solidificat a la part superior del recipient, cal sacsejar o escalfar una mica per tornar a ser liquid.