Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

BATUT VERD CVITAMINA C

28 abril 2020
28 abril 2020
Categoría:

A la  primavera és un bon moment per prendre batuts, ens hidraten, ens refresquen i ens aporten nutrients indispensables. especialment els de color verd i amb un sabor lleugerament àcid, ens tonifiquen el fetge i ens ajuden a desintoxicar.


les possibilitats i combinacions són infinites, podem combinar fruites, verdures, especies, germinats, amb aigua o aigua de coco o llet o begudes vegetals..


a més , si fem un batut aprofitem tota la peça de fruita o verdura amb tota la seva fibra. 


Ingredients 


2 taronges pelades sense la part blanca


1/2 llimona pelada sense la part blanca


1/2 plàtan


1 grapat generós de fullesd'espinac


1 tosset (al vostre gust) de gingebre


150 gr de glaçons


200 gr de aigua o beguda vegetal de civada , o coco


Preperació :


posem dins el got les taronges, el platan, la llimona,el gingebre, els glaçons i triturem 1 min/ vel 10.


afegim l'aigua o beguda vegetal, podem afegir més o menys quantitat segons ens agradi un batut més liquid o mes sòlid.


el podem gaudir immediatament o guardar a la nevera 24 hores.

Solicita demostración
28 abril 2020