Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

BATUT DE CHEESECAKE I MADUIXES

16 mayo 2020
16 mayo 2020
Categoría:

M'agrada fer batuts, m'encanten gaiabe tots , per que puc utilitzar el primer que trobo a la nevera o fruites que ja estan massa madures i no les vol ningú.


Puc fer la combinó que vull,.. amb més o menys calories, segons el moment.  amb fruites i verdures, amb llet de vaca o  beguda vegetal o iogurt o aigua o aigua de coco ...


Per aconsseguir un batut més cremós hi poso 1/2 plàtan o 1/2 alvocat o un iogurt.


si el vull més light i poso més quantitat de verdura i aigua.


Però avui us proposo un batut molt complert, amb iogurt i formatge cremós. Aquest no es un batut Detox.


És un batut per començar el dia amb energia, pot substituir l'esmozar perfectament perquè és molt complert, Indicat per nens , esportistes o per fer una llarga caminada o bicicletada.


ingredients per a 4 batuts


2 galetes


100 gr  de maduixes


30 gr de xarop d'atzavara


400 gr de maduixes congelades


1 platan congelat


100 gr de formatge crémos


1 iogurt


150 gr de llet 


50 gr de sucre


2 cullerades de ratlladura de llimona


1/4 de culleredeta de vainilla amb pols


unes fulles de menta


Preparació :


Posem la galeta al got i programem  5 seg/vel 5. reservem en un bol


fem un coulis de maduixa , posem dins del got 100gr de maduixes , el xarop d'atzavara i programem 6 min/100ºC/vel 2. i llavors programem 10 seg/vel 5. reservem en un bol a la nevera.


posem al got  400gr de maduixes,el plàtan,  el formatge cremós, el iogurt, la llet, la ratlladura de llimona, el sucre, la vainilla i programem 1min30seg/vel 10.


Servim amb copa i decorem amb la galeta i el coulis de maduixa i una fulla de menta




Solicita demostración
16 mayo 2020