Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
Home › Delegación Vic – Granollers › Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) › Postres y dulces › BARRETA ENERGÈTICA D'ÀRROS INFLAT
Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)
Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.
¿Quieres que te llame Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental) por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BARRETA ENERGÈTICA D'ÀRROS INFLAT
17 September 2020una barreta enerètica molt fàcil i que agradarà a petits i grans, per esmorzar, per berenar, per emporta-te a la feina , al cole o al gimnàs..
Ingredients :
90 gr d'àrros inflat
50 gr d'ametlla filatejada
40 gr de nabius deshidratats
15 gr de coco ratllat
100gr de xarop d'atzavara
1 cullerada d'oli de coco
ratlladura de pell de taronja
1 cullerada de cacau en pols
1 polsim de sal
PREPARACIÓ :
posem els nabius al got i triturem 10seg/vel 6. reservem en un bol
posem al got el xarop d'atzavara, l'oli de coco, l'àrros inflat i programem
5 min/100ºC/GIR INVERS/ vel cullera.
mentre preparem una plata apte pel forn 40X20cm aprox. i folrem amb paper vegetal
afegim al got, les ametlles, el nabius, la pell de taronja, el coco, el cacau, la sal i barregem 20 seg/GIR INVERS/ vel 3
escalfem el forn a 120ºC
amb l'ajuda de l'espatula ho traeim del got i ho posem damunt el paper vegetal, amb un altre paper vegetal al damunt presionem per aplanar la barreta. amb un gavinet marquem les porcions
ho posem al forn 6-8 min.
deixem refredar i ho tallem