Thermomix® Barcelona Vic

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

BARRETA ENERGÈTICA D'ÀRROS INFLAT

17 septiembre 2020
17 septiembre 2020
Categoría:

una barreta enerètica molt fàcil i que agradarà a petits i grans, per esmorzar, per berenar, per emporta-te a la feina , al cole o al gimnàs..


Ingredients :


90 gr d'àrros inflat


50 gr d'ametlla filatejada 


40 gr de nabius deshidratats


15 gr de coco ratllat


100gr de xarop d'atzavara 


1 cullerada d'oli de coco


ratlladura de pell de taronja


 1 cullerada de cacau en pols


1 polsim de sal


PREPARACIÓ :


posem els nabius al got i triturem 10seg/vel 6. reservem en un bol


posem al got el xarop d'atzavara, l'oli de coco, l'àrros inflat  i programem


5 min/100ºC/GIR INVERS/ vel cullera.


mentre preparem una plata apte pel forn 40X20cm aprox.  i folrem amb paper vegetal 


afegim al got, les ametlles, el nabius, la pell de taronja, el coco,  el cacau, la sal  i barregem 20 seg/GIR INVERS/ vel 3


escalfem el forn a 120ºC


amb l'ajuda de l'espatula ho traeim del got i ho posem damunt el paper vegetal, amb un altre paper vegetal al damunt presionem per aplanar la barreta. amb un gavinet marquem les porcions 


ho posem al forn 6-8 min.


deixem refredar i ho tallem



Solicita demostración
17 septiembre 2020