Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

¿TE CONSIDERAS FOODIE? / ET CONSIDERES FOODIE?

09 abril 2021
09 abril 2021
Categoría:



¿Te consideras Foodie?


Yo me declaro Foodie incondicional!


Gran amante de la cocina y la bebida, me gusta cocinarlo y comerlo, y si, soy de la que cuando voy a un restaurante no puedo evitar fotografiar todos los platos... Será porque es mi vocación frustrada.


Así que con mi Thermomix® , lo tengo todo en uno, cocina de diario, postres, masas, elaboraciones de estrella Michellin... 


Os enseño como de un resto de parmentier "emulsión de patata y pulpo" (podéis ver en post anterior como hago el parmentier...) y  un sifón, convertimos el mismo plato en un plato mas creativo. 


Ver vídeo:




Que me dices, tu eres de los míos? 


Comparte el post con esos amigos que crees que son Foodie como yo!


******************




Et consideres Foodie?


Jo em declaro Foodie incondicional!


Gran amant de la cuina i la beguda, m'agrada cuinar-ho i menjar-ho, i si, sóc de les que quan vaig de restaurant, no puc evitar fotografiar tots els plats... Serà perquè es la meva vocació frustrada. 


Així que amb el meu Thermomix® , ho tinc tot en un, cuina de diari, postres, masses, elaboracions estrella Michellin...


Us ensenyo com d'unes restes de parmentier "emulsión de patata y pulpo" (podeu veure en un post anterior com faig el parmentier...) i un sifó, convertim el mateix plat en un plat més creatiu.


Teniu vídeo mes amunt. 


Què me'n dius, tu ets dels meus?


Comparteix el post amb amics que consideris Foodie com jo!

Solicita demostración
09 abril 2021