Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

SORPRENENT PIZZA NERO DI SEPIA

14 May 2018
14 May 2018


Estàs cansat/da de fer sempre el mateix quan tens convidats a casa?


Doncs avui et proposo una sorprenent Pizza Nero di Sepia amb pesto d'ametlles que deixarà als teus convidats amb la boca oberta!


Ingredients fàcils de trobar, ideia original, i súper ràpida de preparar amb el teu Thermomix® , només necessites els següents ingredients:


MASSA:


190 gr. aigua                                        1 sobre de tinta de calamar        


15 gr. llevat fresc premsat                2-3n cullerades d'oli d'oliva verge extra


300 gr. farina de força                        1/2 culleradeta de sal


60-80 gr. formatge en crema            250-300 gr. formatge gallec (tipus Arzúa-Ulloa) llescat


250-300 gr. pop cuit a rondanxes    150 gr. tomàquets cherry tallats per la meitat


PESTO D'AMETLLES


40 gr. formatge parmesà                    30 gr. ametlles crues sense pell


1 all   (petit)                                            15-20 gr. alfàbrega


60-80 gr. oli d'oliva verge                    1 polsim de sal


PREPARACIÓ:


1- Pre-escalfar el forn a màxima temperatura (aprox. 250º)


2. Posar l'aigua, la tinta i el llevat al got i escalfar 1 min / 37º / vel 2. De mentres, pintar una safata de forn amb 2-3 cullerades d'oli d'oliva verge extra.


3. Afegir al got la farina i la sal i amassar 1 min / vel. espiga. Retirar la massa del got i formar una bola.


4. Amb un rodillo, estirar la massa formant un rectàngle d'aprox. 30x40 cm i col.locar-la en la safata pintada d'oli. Untar per tota la superfície el formatge crema i repartir el formatge gallec, afegir el pop i els tomàquets cherry. Reservar.


5. Posar en el got el parmesà i ratllar 5 seg / vel. 10.


6. Afegir les ametlles, l'all, l'alfàbrega, l'oli i la sal i triturar 10 seg / vel. 7. Repartir el pesto per sobre la pizza.


7. Fornejar durant uns 15 minuts a màxima temperatura (aprox. 250º). Retirar del forn i servir inmediatament.


Us garantitzo que el resultat es genial, i menjareu pizza d'una manera ben original i divertida que despertarà els vostres sentits.


Bon profit i a gaudir de l'experiència.


Vanessa Sedas


Agent oficial Thermomix® .


Recepta: Col.lecció Clases Temáticas Mundo Thermomix®

Solicita demostración