Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Salsa de Calçots

16 febrero 2021
16 febrero 2021
Categoría:


No hi ha bona calçotada sense una bona salsa que l'acompanyi... I tampoc hi ha un bon final de calçotada si no acabes amb la camisa tacada!!


En la millor època de l'any, vull compartir aquesta recepta amb vosaltres... Una salsa al meu gust, no molt diferent d'altres...


Ingredients: 



  • 150 gr Ametlla Torrada i pelada

  • 50 gr Avellana Torrada i pelada

  • 2-3 torradetes

  • 250-300  gr d'oli d'oliva verge extra

  • 2 Nyores

  • 1 cabeça d'alls escalivada

  • 4 tomàquets escalivats

  • 1 culleradeta de sal



 Passos a seguir:



  1. Posar una jerra sobre la tapa, i pesar 250-300 gr d'oli d'oliva i reservar

  2. Posar les Nyores en el got i programar 10 segons a velocitat 10.

  3. Afegir les Ametlles i les Avellanes i programar 10 segons a velocitat 10.

  4. Afegir 2-3 alls confitats, les torradetes, el tomàquet escalivat sense pell, la sal i programar 10 segons a velocitat 10, baixar els ingredients al fons del got.

  5. Programar 2 minuts a velocitat 3,5 i afegir per la tapa l'oli perquè vagi caient a fil...

  6. Treure del got i posar en un recipient per poder sucar els calçots.


Pots guardar en un pot hermètic a la nevera 4-5 dies. També et permet congelar si t'ha sortit molta quantitat. Quan la descongelis, veuràs que s'ha separat la salsa de l'oli, simplement, ho tornes a emulsionar uns segons i llestos!


Podràs acompanyar altres plats com peix, llagostins, verdures, amb un xató, amb pop i amb carn.


Espero que t'ajudi el pas a pas de la recepta i que hi puguis sucar molt!


Si t'ha agradat, dona'm un like

Solicita demostración
16 febrero 2021