Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Repte dia 6: Fideuà

05 marzo 2021
05 marzo 2021
Categoría:



Bon divendres!


Cuinar amb Thermomix® una Fideuà, es molt fàcil, però si tens els fons de nevera adecuats, encara ho es molt mes...


A la plataforma www.cookidoo.es tenim un munt de receptes de Fideuà, com per exemple:



  • Fideuà amb carn

  • Fideuà de marisc del senyoret (tot peladet)

  • Fideuà de pollastre amb llagostins

  • Fideuà de verdures

  • ...


En aquest cas, la recepta que faig al meu gust, necessitem els següents fons de nevera:



  • All i ceba Daurat

  • Ceba Caramelitzada

  • Salsa de Tomàquet

  • Fumet de peix

  • Concentrat de caldo de Peix


Els passos a seguir:



  1. Posar al got, 10 gr d'oli d'oliva, 25 gr d'all i ceba Daurada, 25 gr de Ceba Caramelitzada, 50-60 gr de salsa de tomàquet. Programar 4 min / 120º / vel 1

  2. Afegir un brins de safrà i programar 1 min / 120º / vel 1

  3. Afegir 400 gr de sèpia i calamar (truquillo: la melsa de la sèpia bruta li dona molt bon gust) Programar 5 min / 120º / vel cullera / gir invers.

  4. Afegir 1 culleradeta de pebre vermell dolç i programar 3 min / 120º / vel cullera / gir invers.

  5. Afegir 800 gr de fumet de Peix, 1 culleradeta de concentrat de caldo de Peix i programar 15 min / 100º / vel cullera / gir invers

  6. Afegir 370-400 gr de fideus rossejats previament a la paella i programar 6 min / 100º / vel cullera / gir invers. ( pre-escalfar el forna a 250º )

  7. Abocar a la paella amb el marisc al gust i fornejar 5 minuts a 250º. Deixar reposar 5 minuts apans de servir.


Us deixo un petit vídeo perquè us sigui més fàcil de seguir la recepta: 




Aquesta fideuà la pots maridar amb un vi blanc verdejo, i cantaran els àngels mentre la degustes.


Si t'ha agradat comparteix amb el teu entorn i no t'oblidis de donar-me un like!

Solicita demostración
05 marzo 2021