Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

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Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

MAGRET A BAJA TEMPERATURA CON SALSA DE OPORTO Y MANZANA

16 abril 2021
16 abril 2021
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Para este fin de semana, os propongo una excelente receta que me he adaptado realizando diferentes pruebas hasta que he conseguido el resultado deseado. Y cómo estoy satisfecha de ello, quiero compartirla con vosotros!


Vamos a utilizar la técnica de cocción al vacío, con lo cual, vamos a necesitar una maquina de envasado para obtener un buen resultado. Si no disponemos de máquina de envasado, tenemos la opción de utilizar una bolsa zip, poner el producto dentro y sumergirla en agua hasta que saque todo el aire y así después poder cerrarla. 


En el vídeo que os adjunto, os explico como hacer la salmuera, que es importante, salar con este método previamente el magret. 


Me gusta guiarme por el libro "Cocina con JOan Roca a Baja Temperatura", dónde he aprendido sobre la salmuera y sobre los tiempos de cocción a baja temperatura. Y también soy una gran seguidora de Salvador Brugués que también participó en el libro. 


Os dejo un vídeo de la receta, para que os atreváis a hacerla y os enamoréis de esta fantástica técnica en la cocina:




Si te ha ayudado, y te decides a hacerla, compártela en las redes sociales y etiquetame para saber que he despertado tu curiosidad. No te olvides de darme un like!


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Per aquest cap de setmana, us proposo una excel·lent recepta que m'he adaptat realitzant diferents proves fins que he aconseguit el resultat desitjat. I com que estic molt satisfeta, vull compartir-la amb vosaltres.


Utilitzarem la técnica de cocció al buit, per tant, necessitarem una màquina d'envasat al buit per obtenir un bon resultat. Si no disposes de màquina d'envasat, tens l'opció d'utilitzar una bossa zip, posar el producte a dins i sumergir-la en aigua fins que tregui tot l'aire i així després tancar-la.


En el vídeo que us adjunto, us explico com fer la salmorra, que es important, salar amb aquest mètode previament el magret. 


M'agrada guiar-me per el llibre "Cocina con Joan Roca a baja temperatura" que a través d'ell he après sobre la salmorra i sobre els temps de cocció a baixa temperatura. També sóc una gran seguidora de Salvador Brugués que també va participar en el llibre. 


Mes amunt tens ell vídeo de la recepta, perquè us atreviu a fer-la i us enamoreu d'aquesta fantàstica tècnica de cuina.


Si t'ha ajudat, i et decideixes a fer-la, comparteix-la a les xarxes socials i etiqueta'm per saber que he despertat la teva curiositat. No t'oblidis de donar-me un like!

Solicita demostración
16 abril 2021