Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

IOGURT AMB Thermomix® TM31/TM5/TM6

22 March 2021
22 March 2021
Categoría:



Avui us proposo un postre súper saludable que el podem personalitzar al gust de cada casa...


Que teniu la TM31 o la TM5:



  • 800 gr Llet

  • 50 gr Sucre (opcional)

  • 50 gr Llet en pols

  • 1 iogurt


Posar tots els ingredients dins del Thermomix® i programar: 6 minuts / 50º / Vel 3. És mot important que la llet estigui a temperatura ambient.


Un cop acabat el temps, posar la barreja en potets de iogurt, tapar-los i posar dins d'una bossa tèrmica o bé tapar-los amb drap i posar dins del forn (apagat) o dins d'un armari, sense corrent d'aire unes 11-13 hores sense moure'ls. 


Que teniu la TM6:



  • 800 gr Llet

  • 50 gr Sucre (opcional)

  • 50 gr Llet en pols

  • 1 iogurt


Posar els ingredients dins el Thermomix® i programar: 30 seg / vel 3. Posar la barreja en els potets de iogurt, tapar-los i posar-los dins del recipient Varoma, reservar.


Esbandir el got, i posar-li:



  • 250 gr d'aigua

  • 30 gr suc de llimona


Activar la funció Fermentar, i programar 10 hores / 70º (És ideal fer els iogurts quan hem acabat de recollir després de sopar.


Un cop acabats els temps de fermentació, posar-los a la nevera de 3-4 hores abans de consumir. Aconseguiràs uns iogurts boníssims que podràs personalitzar:



  • Coulis de fruites

  • Fruits secs o cereals

  • Diferents gustos

  • Diferents tipus de llet o begudes vegetals


Et deixo on vídeo perquè puguis seguir la recepta, i comparis les textures que queden amb la funció Fermentar o la manera tradicional. 




Tens a la plataforma www.cookidoo.es un munt de receptes de iogurt que t'ajudaran amb la cuina guiada, i també informació dels beneficis que té la funció Fermentar, ja que ens permet fermentar per fer formatge fresc, iogurt, masses , ...


Què més en sabem dels iogurts?


El procés de fermentació láctica, és el procés en el cual la llet es transforma en iogurt. És el resultar de l'acció dels fermenta làctics. Durant la fermentación, el sucre de la llet (lactosa) es transforma primer en sucres simples, concretament en glucosa i galactita, per després convertir-se en àcid làctic.


La formación de l'àcid làctic aporta certa acidesa (ph 4.5) que es el que ajuda a callar les proteínas i fer l'assentament de la llet, creant així la textura del iogurt.


A més la fermentació làctica, produeix compostos (dióxid de carboni, péptids, aminoàcids, ...) que li donen al iogurt el seu gust distintiu. 


Si encara no has fet iogurts, som-hi, es molt fàcil... I si no tens els potets, pregunta'm com tenir-los i veuràs que un cop els facis, a casa ja no entraran dels comercializats!


No t'oblidis de compartir amb el teu entorn i donar-me un like!

Solicita demostración
22 March 2021