Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

FONS DE NEVERA - REPTE 21 DIES

27 February 2021
27 February 2021
Categoría:



Bon dissabte!


Avui començo el Repte de 21 dies fent receptes en un plis-plas amb Fons de Nevera organitzat...


I que es un Fons de Nevera?


Per cadascún de nosaltres pot ser diferent, depenent els gustos de cada casa. En el meu cas, tenir un bon fons de nevera, es tenir sempre apunt:



  • Ceba caramelitzada / Daurada / ofegada

  • Porro sofregit

  • Verdures ofegades

  • Sofregit de ceba i tomàquet

  • Salsa de tomàquet

  • Pastanaga daurada

  • Carbassó / alberginia daurada

  • Xampinyons daurats

  • Concentrats (peix, pollastre, verdures,...)

  • Caldos d'aprofitament (Peix, pollastre, ...)


El que es bàsic, es fer una bona planificació setmanal d'allò que volem menjar, per aconseguir una dieta saludable i variada, i això el que ens permetrà es optimitzar el temps de cocció. 


Altre cosa que també aconseguirem organitzant-nos es aprofitar el vapor de les coccions que fem, per tenir altres fons de nevera com:



  • Patates

  • Ous (diferents textures)

  • Verdures

  • ...


Així a l'hora de posar-nos a cuinar, tot serà un plis-plas... 


A la plataforma www.cookidoo.es trobareu la col.lecció Basicos para Dorar, que us ajudarà a organitzar aquest fons de nevera. Si disposeu de models anteriors, podeu fer-ho igualment, sofregint-les o ofegant-les a 120 graus.


Basicos para dorar: https://cookidoo.es/collection/es-ES/p/col273494


Podeu seguir els vídeos del repte dels 21 dies a través de:


Facebook: Vanessa Sedas


Instagram:. Vanescooking


I si ho trobeu útil, compartiu amb el vostre entorn, i no us oblideu de donar-me un like!




Solicita demostración
27 February 2021